Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol acaba la parada de la planta de polietilè d'alta densitat del complex industrial de Tarragona

L'empresa destina 18 milions d'euros a tasques d'inspecció, manteniment i innovació tecnològica

Repsol ha finalitzat amb èxit la parada de la planta de polietilè d'alta densitat Repsol ha finalitzat amb èxit la parada de la planta de polietilè d'alta densitat REPSOL
Empreses ACN
Dijous, 17 Juny 2021 15:16

Repsol ha acabat la parada programada de l'àrea química del complex industrial de Tarragona a principis d'aquest mes de juny. Els treballs, que han tingut un cost de 18 milions d'euros, han permès fer tasques d'inspecció, manteniment, innovació tecnològica i medi ambient, així com desenvolupar tasques de reparació i neteja d'equips. Entre les actuacions, destaquen la nova sala de control que suposa una millora tecnològica i les noves sitges per a ensacat de metal·locens que possibilitaran una major flexibilitat en l'expedició del producte final. En un comunicat, l'empresa ha fet un balanç positiu en matèria de seguretat, ja que assegura s'ha assolit l'objectiu principal de zero accidents.

Durant la parada han treballat més de 2.700 persones a les instal·lacions, amb una mitjana diària de 200 empleats. Aquest volum de persones i treball equival a 140.000 hores-persona. Repsol ha destinat amb dedicació exclusiva a més de 70 persones de personal propi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: