Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'empresa Frigicoll prioritzarà la contractació de dones per al nou magatzem que construirà a Valls

La nau tindrà 22.000 metres quadrats i les obres podrien començar l'any que ve

Imatge de l'empresa Frigicoll, amb seu a Valls. Fotografia cedida per la Cambra de Comerç de Valls Imatge de l'empresa Frigicoll, amb seu a Valls. Fotografia cedida per la Cambra de Comerç de Valls CAMBRA DE VALLS
Empreses ACN
Dijous, 22 Juliol 2021 07:55

L'empresa Frigicoll construirà una nova nau a Valls per ubicar-hi un segon magatzem. En aquesta ocasió, la companyia, especialitzada en el sector de la climatització, prioritzarà la contractació de dones, tenint en compte que el sector de la logística continua "molt masculinitzat". La directora de recursos humans de la companyia, Isabel Aragonès, ha apuntat que el "desig de Frigicoll és aspirar a la paritat, però actualment és gairebé impossible". El projecte, que es troba en un estat molt inicial, preveu que les obres s'iniciïn al gener de l'any vinent i estiguin finalitzades durant el primer trimestre de 2023. De moment però, encara es desconeix la inversió que caldrà fer ja que no hi ha un pressupost d'obra.

Segons el director comercial de Frigicoll, Marc Ferrer, la pandèmia ha retardat el desenvolupament del projecte i la seva execució. Així, mentre no s'acaben les obres del nou magatzem, la companyia preveu llogar unes altres instal·lacions properes a Valls per seguir treballant després que el magatzem actual hagi quedat petit a les necessitats de l'empresa.

Paral·lelament, la companyia ha signat recentment un conveni de col·laboració en el marc de la creació d'un grau mitjà de formació professional dual en l'àmbit logístic. El curs començarà al mes de setembre a Valls i Frigicoll es compromet a comptar amb un parell d'estudiants de pràctiques a curt termini. En aquest sentit, es prioritzaran aquelles alumnes que sol·licitin les pràctiques a la companyia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: