Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últims dies per presentar-se als Premis Emprèn 2021 de la Diputació

El termini de presentació de projectes nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès finalitza el dia 20 d'agost

Imatge d'arxiu del grup de premiats en una anterior edició dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona Imatge d'arxiu del grup de premiats en una anterior edició dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Empreses ACN
Dijous, 12 Agost 2021 10:02

Fins al 20 d'agost està obert el termini de presentació de candidatures per als Premis Emprèn 2021 de la Diputació de Tarragona. Aquesta és una oportunitat per fer realitat projectes emprenedors nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès i té per objectiu contribuir a l'aparició de noves iniciatives i generació d'ocupació de qualitat.

La convocatòria s’adreça als projectes que tinguin seu social a la demarcació de Tarragona i que es desenvolupin en aquest àmbit territorial. Els Premis als quals es pot optar rebran una dotació total de 35.000€, 4.000€ per al/la guanyador/a de cada categoria: turisme, cultura i experiències; salut i esport; tecnologia i innovació; eficiència energètica, i sostenibilitat i economia social. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements a altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun. Tots els projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona i/o de les seves entitats col·laboradores. Per a determinar els projectes guanyadors es tindrà en compte l'esforç d'adaptació a la covid-19. Per a més informació es pot consultar la web.

Els Premis Emprèn són un dels eixos centrals de tot un conjunt d’actuacions que des de l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona es duen a terme per donar suport a les iniciatives emprenedores i al creixement econòmic, social i sostenible del territori. Des de l'any 2013, el certamen ha impulsat un total de 179 projectes empresarials del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: