Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Greencut fa una donació de productes de jardineria a la Fundació Onada de Tarragona

L’empresa especialitzada en jardí i bricolatge col·labora amb l’entitat d’iniciativa social oferint-los material per dur a terme el seu projecte

Greencut ha fet una donació als representants de la Fundació Onada de Tarragona de maquinària de jardí. Imatge d'avui a la seu de Valls de l'empresa mare Prat Brands Greencut ha fet una donació als representants de la Fundació Onada de Tarragona de maquinària de jardí. Imatge d'avui a la seu de Valls de l'empresa mare Prat Brands PRAT BRANDS
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 10 Setembre 2021 21:50

Greencut és una marca especialitzada en maquinària de jardí, bricolatge i taller, i forma part de l’empresa de comerç electrònic Prat Brands, situada al polígon de Valls. Amb l’objectiu de donar visibilitat a aquest tipus de fundacions i ajudar-los a tenir els recursos necessaris, Greencut dona als representants de la Fundació Onada de Tarragona maquinària de jardí: un tallagespes, una motoserra, una podadora i una desbrossadora, tots de bateria. L’empresa ha rebut la visita de Jose Carlos Eiriz, director general de la Fundació; Marta Tutusaus, la directora; el responsable de producció, David Juncosa i Antonio López, patró de la fundació.

Fundació Onada és una entitat d’iniciativa social la qual ajuda a persones amb discapacitat i/o trastorns mentals amb risc d’exclusió social i laboral a participar en diversos projectes. Antonio López, patró de la fundació i vicepresident del Consell Comarcal del Tarragonès, explica: “Treballem per diferents administracions sobretot de la comarca del Tarragonès així com també grans empreses, sobretot en projectes de jardineria i de manteniment d’espais públics, entre d’altres.” Els aparells donats ajuden a que aquestes fundacions estiguin preparades i comptin amb els recursos suficients i necessaris per dur a terme les tasques adequadament, assegurant així la continuïtat i creixement d’associacions que vetllen per millorar la qualitat de vida de les persones.

A part dels serveis esmentats, també compten amb serveis formatius, centres especials de treball, projectes territorials i suport familiar i a la llar. A més, els productes entregats destaquen per la seva potència constant i eficient. Cal destacar que tots els productes formen part de la gama de bateria, una aposta per cuidar el medi ambient i també la salut dels usuaris tant per part de la fundació com de la marca de bricolatge Greencut.

José Carlos Eiriz, director general de la fundació, ha confirmat que “des de fa més de 20 anys la fundació treballa amb certificats de qualitat i també mediambientals, i un dels objectius principals d’aquests exercici és substituir la maquinària de gasolina per maquinària elèctrica i de bateria.” A més, assegura que la donació no només els ajuda a realitzar els projectes amb productes menys contaminants i més silenciosos, sinó que també aporta avantatges a les persones, ja que són productes lleugers i amb menys vibracions.

L’acte, que ha tingut lloc aquest divendres, a les 10:30h, a la nau de Prat Brands, ha comptat també amb una visita de la nau als membres de la fundació seguida d’una presentació a càrrec dels mateixos invitats de l'associació. S’ha explicat als assistents, treballadors de Greencut i de Prat Brands, quins són els projectes i objectius principals de la Fundació Onada i com poden aportar el seu gra de sorra per ajudar en aquestes situacions de risc d'exclusió laboral i social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: