Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Amazon posa en marxa la seva nova estació logística a Constantí aquest dijous

El nou centre ocupa directament 120 persones i donarà feina a 300 repartidors locals, segons l'empresa

Imatge de la nova estació logística de Constantí d'Amazon Imatge de la nova estació logística de Constantí d'Amazon AMAZON
Empreses ACN
Dimecres, 13 Octubre 2021 14:44

Amazon ha anunciat que començarà a operar la nova estació logística de Constantí aquest dijous. El centre, anomenat "d'última milla" per donar servei als clients de la zona, disposa de més de 9.000 metres quadrats i ocupa 120 treballadors. Segons el comunicat de l'empresa, també generarà uns 300 llocs addicionals per als conductors de les sis empreses de repartiment locals que col·laboren amb Amazon. L'estació ha de permetre gestionar les comandes i ajudar a accelerar els lliuraments. Els paquets hi arriaran des dels centres logístics i de distribució d'Amazon propers, es carregaran als vehicles de repartiment que, finalment, els lliuraran als clients.

"Estem encantats d'invertir a Tarragona amb la nostra primera estació logística de la província, que proporcionarà un lliurament eficient als nostres clients de la zona i crearà desenes d'oportunitats de treball per a diferents professionals", ha declarat el mànager del centre, Matias Bartolini.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: