Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà posa en marxa un nou punt d’assessorament per a emprenedors

És un servei gratuït per a persones que vulguin posar en marxa el seu propi negoci

El Punt d'Autoocupació Incorpora és un servei gratuït per a persones que vulguin posar en marxa el seu propi negoci El Punt d'Autoocupació Incorpora és un servei gratuït per a persones que vulguin posar en marxa el seu propi negoci ARXIU / INFOCAMP
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Octubre 2021 07:10

La regidoria d’Ocupació, amb el suport de la Fundació Formació i Treball, ofereixen una nova eina destinada a impulsar l’economia local i contribuir a la inclusió de col·lectius en risc d’exclusió social o en situacions vulnerables, a través del suport i l’apoderament de projectes d’autoocupació.

Es tracta del servei gratuït d’assessorament per a emprenedors/es del Punt d’Autoocupació Incorpora (PAI) de la Fundació ”la Caixa”. Ofereix tot un seguit de tràmits i assessorament per aquelles persones que volen posar en marxa el seu propi negoci.

El Punt ajudarà els emprenedors amb atenció personalitzada; al desenvolupament del seu pla de negoci; amb la tutorització integral abans, durant i fins a un any després de la posada en marxa del negoci; amb un estudi de viabilitat exhaustiu i acompanyament, si fos necessari, per assolir un finançament mitjançant un microcrèdit social; informació legal i i l’alta gratuïta en la seguretat social i hisenda per a autònoms i societats.

Les persones interessades poden contactar amb el departament d’Ocupació, adreçant-se al carrer Joan Carles I, 54, a través del telèfon 977 65 77 83, o bé per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: