Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Arc Serveis estrena nova seu a la Rambla Vella de Tarragona

L'empresa que col·labora amb entitats del Tercer Sector vol obrir-se a la ciutat per oferir els seus nous serveis a persones majors i amb dependència

Imatge de de persones assistents a la inauguració, davant de la nova seu Imatge de de persones assistents a la inauguració, davant de la nova seu L'ARC SERVEIS
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Mai 2022 08:45

L'Arc Serveis va inaugurar el divendres 13 de maig la nova seu a la Rambla Vella, 18 de Tarragona, amb l'objectiu d'obrir-se a la ciutat per oferir nous serveis d'atenció a persones majors i amb dependència. Cal recordar que l'empresa que col·labora amb entitats del Tercer Sector ja té una oficina al Vendrell i gestiona el Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà. L'acte d'inauguració va comptar amb “la benedicció” del pare Mario del Santuari de la Nostra Senyora del Loreto de Tarragona, que va expressar els millors desitjos perquè els serveis d'ajuda a la gent gran millorin la seva felicitat i qualitat de vida.

La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, va explicar que des de la nova seu s'oferirà servei d'autonomia personal, servei de la llar, estimulació cognitiva amb demències, accessibilitat a la llar, control de medicació, servei d’acompanyament, servei d’assessorament d’ajudes, informació circuit social, orientació voluntariat de la ciutat e integració en la comunitat. Alhora, Torra va destacar que “posem a la persona al centre de tots aquests serveis, oferint recursos i fent un encaix que donin cobertura a la persona al seu propi domicili i treballant sempre transversalment amb Primària, Treball Socials, Entitats...”.

I ha vingut per quedar-s’hi

L’empresa compta actualment amb un equip especialitzat i amb formació continuada. Alhora que assumeix un compromís des de l'inici de l’empresa d’ocupabilitat i inclusió amb entitats de la ciutat, amb col·lectius en risc d’exclusió, amb víctimes de la violència de gènere, amb persones amb discapacitat, joves i dones majors de 45 anys. També ofereix atenció i accessibilitat a la llar, mitjançant l’equip multidisciplinar, amb assessorament i orientació a l’usuari per afavorir l’adaptació de al llar a les seves necessitats.

A més, disposa d’un equip d’orientació i suport social, que estableix una xarxa relacional amb els familiars i usuaris per afavorir la comunicació i orientació, donant-los a conèixer el circuit social de al ciutat.

D'on venim?

L'Arc Serveis Assistencials SL és una empresa que neix d'un projecte que cerca oferir serveis de qualitat en resposta a les necessitats de les persones, treballant en col·laboració amb entitats municipals del tercer sector. I ho fa amb el propòsit de treballar per assolir els drets i la dignitat de les persones majors, amb campanyes com: “La prevenció, detecció i intervenció“ conjuntament els Mossos d’Esquadra; la guia d’actuació i circuit envers un possible maltractament de Dones Grans; formació amb treballadores d’Ajuda a Domicili, casals , entitats i regidories; la lluita contra l'”Edatisme” o discriminació envers una persona per la seva edat; amb xerrades a diferents escoles i instituts del Tarragonès i el Baix Penedès sobre el funcionament del SAD i per donar visibilitat a la gent gran; la inclusió de persones majors en les Festes de Nadal amb la decoració dels arbres de diferents municipis o amb la incorporació a l'empresa d'eines i projectes que facilitin la qualitat de vida de les persones pensats per l'alumnat del 4rt curs de Treball Social o per altres centres educatius. L'Arc Serveis també va ser la creadora de la Xarxa d’Ambaixadors del Bon Tracte del Baix Penedès i Tarragonès.

L'empresa, que compta amb deu anys d'experiència en l'àmbit de la tercera edat, també es caracteritza pel seu compromís social amb la seva col·laboració a través de convenis amb Càritas, la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Avismón, Creu Roja, Todos en Azul, entre altres entitats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: