Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona celebra el sopar d'estiu

L'objectiu de l'esdeveniment, que tindrà lloc aquest dijous a la Casa Joan Miret, es fer balanç de les activitats realitzades aquest hivern i presentar els plans de futur

Imatge d'arxiu de la Junta de l'AEDT en un sopar solidari per Nadal Imatge d'arxiu de la Junta de l'AEDT en un sopar solidari per Nadal ARXIU / AEDT
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 06 Juliol 2022 20:48

Aquest dijous 7 de juliol es celebrarà el tradicional sopar d´estiu de l’AEDT, l’Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona a la seva seu, a la Casa Joan Miret, situada a la Rambla Nova, 36, de Tarragona.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és fer balanç de les diverses activitats que s'han dut a terme aquest hivern i presentar els nous plans de futur que la junta directiva té preparats per totes les sòcies, que arrenquen amb força amb la tornada a la normalitat així com afavorir el “networking” entre els assistents.

Durant el transcurs de la vetllada, les sòcies i els seus convidats, gaudiran de l´acurada oferta gastronòmica que ofereix AG Planning i de nombroses sorpreses, entre elles el sorteig de un viatge i diversos regals oferts pels nombrosos col·laboradors de l'entitat.

L'AEDT

L'Associació AEDT va néixer l'any 2015 i el seu objectiu és consolidar una xarxa de dones empresàries i directives a tota la demarcació de Tarragona i ser un referent en el món empresarial dotant a les seves sòcies d’eines, recursos, serveis i formació per assolir els seus objectius professionals.

Una de les principals funcions de l'AEDT són les col·laboracions i convenis amb empreses, entitats i associacions amb l'objectiu de visibilitzar el talent femení del Camp de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: