Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ringana es dona a conèixer a Mas Gallau

La marca austríaca de cosmètica sostenible es presenta per primera vegada al Baix Camp

La marca austríaca de cosmètica sostenible s’ha donat a conèixer per primera vegada al Baix Camp La marca austríaca de cosmètica sostenible s’ha donat a conèixer per primera vegada al Baix Camp CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2022 07:07

Ringana va aplegar aquest diumenge prop de 500 persones en un esdeveniment realitzat a Mas Gallau, a Cambrils. La marca austríaca de cosmètica sostenible s’ha donat a conèixer per primera vegada al Baix Camp, gràcies a la col·laboració d’una sèrie d’usuaris i usuàries que utilitzen diàriament els seus productes i que creuen en els seus valors com a companyia.

Durant la jornada de matí i també en la de tarda, un grup important d’assistents es van acostar fins a l’espai habilitat a Mas Gallau, per interessar-se en conèixer i saber molt més sobre la filosofia de Ringana.

Professionals del món de la salut integrativa, de l’estètica, de la nutrició i també d’altres especialitats van fer possible aquesta trobada. Ringana -creada l’any 1996 com a marca de cosmètica amb consciencia ambiental i que vetlla per la salut del planeta- té un ampli ventall de productes sense additius, frescos i naturals. Cada vegada més el seu nombre d’usuaris i usuàries està creixent i la seva comunitat de prescriptors augmenta.

Després de l’esdeveniment de presentació realitzat a Cambrils, els organitzadors treballaran per seguir donant a conèixer Ringana a les nostres comarques, amb presentacions de caire similar el pròxim 2023.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: