Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Comerç organitza els 'Premis Cambra Valls 115 anys'

L’esdeveniment, que tindrà lloc el 24 de març al Restaurant Casa Félix, serà el punt de trobada per fomentar relacions entre empreses de l'Alt Camp

Els premis que s’entregaran als guardonats han estat dissenyats per l’artista local Frank Vila Els premis que s’entregaran als guardonats han estat dissenyats per l’artista local Frank Vila CAMBRA DE VALLS
Empreses Redacció Infocamp
Dijous, 16 Març 2023 07:55

La Cambra Oficial de Comerç i Industria de Valls organitza, el proper divendres 24 de març, els 'Premis Cambra Valls 115 anys'. Aquesta trobada empresarial és un acte obert al món empresarial de l’àrea de la Cambra de Valls i l’Alt Camp, amb l’objectiu de que les empreses es coneguin entre elles, fomentar les relacions entre empresaris i empresàries, directius i directives del territori i reconèixer la seva activitat empresarial.

Aquest acte tindrà caràcter solidari i comptarà amb la presència d’unes 150 persones entre empreses i representants institucionals. Els beneficis obtinguts als Premis Cambra Valls 115 anys seran destinats a la Creu Roja de Valls amb l’objectiu de contribuir als projectes socials i solidaris que desenvolupen.

El lema de l’acte: "Fem empresa, Fem pinya, Fem futur' ens indica amb quina finalitat neix aquest esdeveniment. La Cambra, com a institució de referència que treballa per l’activitat econòmica de la seva demarcació, vol que les persones de les empreses interactuïn entre elles, col·laborin i estableixin sinergies per fer front comú als reptes que venen en el futur.

L’acte tindrà una part acadèmica, on s’entrevistaran dues empreses de referència i es lliuraran els reconeixements dels 115 anys de l’entitat, i una part lúdica en la qual tots els participants podran gaudir d’una calçotada plegats.

La part acadèmica estarà formada per una conversa entre dues persones empresàries de referència al territori: Laia Goma-Camps, directora general del Grup Goma-Camps i el JaumeTorrens, central fulfilment operations manager d'IKEA. Aquesta conversa estarà conduïda i moderada per la periodista de La Vanguardia, Sara Sans.

Reconeixements a sis empreses i a dues persones

Per als Premis Cambra Valls 115 s’ha creat un jurat que ha decidit atorgar reconeixements a sis empreses i dues  persones que durant aquests 115 anys han contribuït al creixement econòmic de l’àrea de Valls i l’Alt Camp. El jurat ha escollit les empreses, entre les moltes nominades, aplicant criteris que han fet que les empreses premiades hagin tingut un tret diferencial. Els premis que s’entregaran als guardonats han estat dissenyats per l’artista local Frank Vila. L'acte finalitzarà amb l’actuació de l’artista vallenca Maria Jacobs.

La Cambra de Valls organitza aquest acte amb el suport d’Europastry S.A. i FM Logistic i la col·laboració d’ Andreu Manteniment Industrial; Grup Goma-Camps, Lear Corporation, Kellogg’s, Revlon, Cator, Calsina Carré, Hormipresa, Agora – TuvaTextil i ITPSA. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: