Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reticències de la UGT a la municipalització de la brossa a Reus

El govern municipal estudia una proposta de la CUP sobre la municipalització del servei de recollida d'escombraries

D'esquerra a dreta, Damià Calvo, Ángel Martín de Sande, Joan Llort i Miguel Pérez. D'esquerra a dreta, Damià Calvo, Ángel Martín de Sande, Joan Llort i Miguel Pérez. ENRIQUE CANOVACA.
Empreses Enrique Canovaca / Reusdigital.cat
Divendres, 04 Novembre 2016 07:44

“No entrarem a discutir les posicions polítiques, però sí que defensarem els drets dels treballadors.” D'aquesta manera es va referir ahir el secretari general de la UGT al Camp de Tarragona, Joan Llort, a la possible municipalització del servei de la brossa a Reus, una proposta de la CUP que ha desembocat en l'encàrrec d'un estudi del govern municipal i que suposaria un estalvi econòmic. Amb majoria al comitè d'empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), la UGT va exposar un seguit de reticències per les quals el procés d'internalització seria perjudicial per a la plantilla i van reclamar que “no s'utilitzin els treballadors per a qüestions polítiques”.

Llort va subratllar que els 250 treballadors de Reus no tindrien assegurat el seu lloc de feina a l'administració, almenys amb nom i cognoms, ja que la llei diu que s'ha de fer un concurs públic si es creen noves places. Alhora, la UGT va dubtar que el consistori pugui mantenir algunes de les condicions laborals que fixen el conveni signat amb FCC fins l'any 2019, moment en què ja hauria d'entrar en vigor la nova adjudicació del contracte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: