Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La marca de vehicles DS es presenta al Tarrauto de Tarragona

Es desvincula totalment de Citroën i consta de tres models d’alta gamma

Vehicles de la marca DS, ahir, estacionats al Club Nàutic de Cambrils. Vehicles de la marca DS, ahir, estacionats al Club Nàutic de Cambrils. MARINA MARTÍNEZ.
Empreses Marina Martínez
Dijous, 10 Novembre 2016 09:37

La marca d’automòbils DS es presenta a Tarragona, després de desvincular-se de la casa Citroën. Composta per tres vehicles que presenten diferents línies, la marca es pot trobar concretament al concessionari Tarrauto, situat al polígon de les Gavarres. El nom de la marca –DS- prové del model conegut com el ‘Tiburón’ que va resultar una icona des de que es va llençar al mercat l’any 1955 i del qual manté l’esperit.

La companyia DS, per tant, presenta tres models de vehicles. Un d’ells és el DS3, amb un estil coupé però basat en la plataforma del Citroën C3. Aquest model està disponible en versió estàndard o descapotable i, concretament, el model ‘Performance’, la joia de la corona, posseeix 210 cavalls. El següent model, el DS4, es pot adquirir amb la carrosseria estàndard o l’anomenat ‘crossback’. D’aquest últim tipus de carrosseria es destaca la opció d’instal·lar un tipus de neumàtics adaptable a qualsevol clima. Finalment, el DS5, està considerat com el vehicle d’alta gamma i es caracteritza sobretot pel seu disseny i el seu interior. Tots aquests vehicles oscil·len preus entre 18.000 i 35.000 euros, aproximadament, i la peculiaritat a destacar és que el client el pot personalitzar quasi completament.

Petits grans detalls

Els models compten amb petits detalls tractats amb la màxima delicadesa que els diferencien dels seus competidors. Alguns d’aquests detalls són la joieria de les llums o la tapisseria de pell realitzada mitjançant un procés manual. La marca destaca sobretot la qualitat, la tecnologia i els motors tant potents.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: