Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

UGT denuncia retallades de personal a l'Aeroport de Reus que afecten la seguretat

La retallada afecta a la supervisió del desenvolupament de les operacons a l'àrea de moviments, segons el sindicat

Personal d'AENA a la terminal d'embarcaments de l'Aeroport de Reus. Personal d'AENA a la terminal d'embarcaments de l'Aeroport de Reus. CRISTINA ANTILLÉS.
Empreses
Dimarts, 15 Novembre 2016 08:04

El sindicat UGT denuncia l'existència de retallades de personal de l'Aeroport de Reus, que "han provocat que intermitentment no es disposi de personal responsable de supervisar el desenvolupament de les operacions a l'àrea de moviments". Des de UGT asseguren que la setmana passada, durant diversos dies, no es va comptar amb personal encarregat d'aquestes funcions (tècnic d'operacions en l'àrea de moviment), amb l'afectació que això "pot suposar" per la seguretat operacional. A més, les intencions de la direcció seria no disposar d'aquest personal durant 20 dies al novembre, 11 més al desembre i altres 13, al gener.

A la vegada, UGT explica que l'Aeroport de Reus no ha comptat, durant 43 dies, amb treballadors encarregats de fer servir els desfibril·ladors automàtics en casos d'emergències cardiovasculars. "Aquestes retallades també han provocat que a l'estiu hi hagi hagut passatgers a la terminal d'embarcament, a primera hora del matí, sense asssitència del personal d'AENA, que en cas d'emergència, és el responsable d'activar el Pla d'Autoprotecció de la instal·lació", indica el sindicat en un comunicat.

Per últim, UGT assegura que dues vegades a l'any no s'ha cobert el torn de tècnic de manteniment dels equips de navegació aèria, encarregat de donar informació i guiar els aeronaus durant el vol, i de facilitar els aterratges i enlairaments. A tot aquest reguitzell de retallades, "cal afegir les dutes a terme en el Servei d'Extinció d'Incendis".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: