Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sorigué inaugura la seva nova seu a Tarragona

El centre de 5.000 m² ubicat al polígon Riu Clar generarà un centenar de llocs de treball directes

La nova seu de Sorigué, al Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona. La nova seu de Sorigué, al Polígon Industrial Riu Clar de Tarragona. CEDIDA.
Empreses Redacció Infocamp
Dimarts, 22 Novembre 2016 13:26

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha presidit aquest migdia l’acte d’inauguració de la nova seu de Sorigué, ubicada al Polígon Industrial Riu Clar. L’empresa referent en serveis urbans i industrials, la construcció i l’enginyeria i tecnologia de l’aigua, disposa a partir d’ara d’un centre que generarà més d’un centenar de llocs de treball directes i que reforçarà els serveis del grup a la demarcació. El nou centre ha suposat una inversió de 4.000.000 d’euros i compta amb 5.000m², on hi ha espai per unes noves oficines de 800m² i un tallers-magatzems de 2.000m².
La posada en marxa d’aquesta nova seu referma el compromís i l’arrelament de Sorigué amb aquest territori, en el qual treballa des de principis dels anys setanta, quan van iniciar la seva activitat les empreses Aficsa i Cumesa.

Objectius

Amb aquestes instal·lacions, el grup té l’objectiu de potenciar i consolidar la presencia al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, contribuir al desenvolupament d’aquest territori i donar cobertura integral a les necessitats dels seus clients a través de l’especialització i d’uns serveis més amplis i de proximitat.

Aquesta operació s’emmarca en el Pla Estratègic del grup empresarial, impulsat per la seva presidenta, Ana Vallés, i que sota el lema ‘Créixer fent créixer’ aposta per un creixement sostenible a través de la diversificació, la innovació, la generació d’ocupació, el desenvolupament del talent i el retorn social. “La nostra presència a Tarragona és un exemple de l’estratègia de creixement del grup, basada en el talent de les persones que integren el nostre equip; la vocació innovadora del grup empresarial i la nostra voluntat de retorn, perquè des d’aquesta nova seu continuarem impulsant projectes, generant ocupació i col·laborant amb l’esport, la cultura i el benestar dels tarragonins”, ha explicat la presidenta de Sorigué, Ana Vallés.

L’empresa

Sorigué és un grup empresarial solvent i dinàmic, referent en els sectors de la construcció, els serveis, la tecnologia i l’enginyeria de l’aigua, amb una clara aposta per la innovació i vocació de retorn amb la societat. Ha desenvolupat un model integral de negoci, manté delegacions a les principals ciutats espanyoles i desenvolupa la seva activitat arreu de l’Estat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: