Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Tarragona lliurarà dijous els premis Empresa Tarragona Impulsa

Tenen com objectiu promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses

Imatge de l'entrega de premis de l'anterior edició de Tarragona Impulsa. Imatge de l'entrega de premis de l'anterior edició de Tarragona Impulsa. CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Dimecres, 23 Novembre 2016 11:20

El proper dijous, 24 de novembre, a les 18h, al saló d’actes de l’Ajuntament, se celebrarà el lliurament de premis Empresa Tarragona Impulsa que tenen com objectiu promoure l’esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

La conselleria de Treball i Promoció Econòmica convoca aquest concurs per incentivar l’emprenedoria vinculada a la innovació, la sostenibilitat mediambiental i els sectors estratègics com la cultura i el turisme, l’esport, la salut, l’atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic. L’Ajuntament vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses.

Sis premis en dues categories

Així, es lliuraran sis premis en dues categories: les millors idees de projectes empresarials i les millors empreses de nova creació constituïdes com a màxim en els darrers tres anys. Amb una dotació econòmica de 3.000€ per al primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500€ per cada modalitat. En aquesta edició s’han presentat 19 projectes.

D’altra banda, es premiaran les iniciatives sorgides dels centres educatius que imparteixin ESO, BAT, o CF que destaquin per promoure l’esperit emprenedor entre els joves. Aquests obtindran un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i un premi econòmic de 1.000€.

Al mateix acte es presentaran els tres millors projectes dels programes Yuzz, que es duu a terme amb la col·laboració del Banc Santander i la URV, i el de Tarragona Open Future amb la col·laboració de Telefónica, als quals se’ls hi lliuraran beques per valor de 1.500 i 3.000€.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: