Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat posa d’exemple la MIDIT com a bona pràctica en l’àmbit de l’ocupació local

La mancomunitat formada per Tivissa, Pratdip i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es converteix en un referent de diversificació econòmica local

Estand promocional de la MIDIT. Estand promocional de la MIDIT. CEDIDA.
Empreses Redacció Infocamp
Dilluns, 28 Novembre 2016 16:27

El secretari general de Treball de la Generalitat, Josep Ginesta, ha proposat a representants municipals, agents socials i econòmics de la província de Tarragona que “concertin estratègies de desenvolupament local i d’ocupació pròpies, com ha fet la MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip), que beneficiaran les persones i el territori”. Amb aquestes paraules Ginesta ha posat en valor l’obra realitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori d’afavorir la diversificació econòmica i la conseqüent generació d’ocupació.

La MIDIT és un ens públic creat l’any 1995 pels ajuntaments de Tivissa, Pratdip i Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant que té com a objectiu: la realització i suport d’iniciatives que incideixin al desenvolupament integral del territori en el sector industrial, turístic, agrari, forestal i social de la zona amb col·laboració del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En el període 2013-2016, la MIDIT, a través del SOC, ha atorgat prop de 300.000 euros per a diversos projectes innovadors a la zona de les terres del Mestral. La seva intenció és arribar al 2020 complint el seu pla estratègic: un full de ruta marcat per l’ajuda a crear nous projectes integradors que serveixin per incentivar econòmicament la zona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: