Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Panell Públic de l’AEQT tanca l'any parlant de formació

S'han presentat projectes com l'FP Dual, el Fòrum TRiCS o els Premis Recerca

Foto de família dels representants del Panell Públic Assessor de l'AEQT. Foto de família dels representants del Panell Públic Assessor de l'AEQT. CEDIDA.
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Desembre 2016 09:23

La Casa Joan Miret de Tarragona ha estat aquesta setmana el marc de la darrera reunió del Panell Públic Assessor de l’AEQT del curs 2016. Una sessió que ha reunit els membres del PPA i els representants de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) amb un objectiu, repassar la importància de la formació en el sí del sector químic al Camp de Tarragona.

Els representants de l’associació s’han encarregat de presentar, un a un, els projectes que impulsen i que estan directament relacionats amb el món de la formació, l’educació o la pedagogia. Marc Fargas, President de la Comissió de Comunicació; Antonia López, Presidenta de la Comissió Sociolaboral; Teresa Pallarès, Directora General; i Eva Canals, Coordinadora tècnica de la Comissió Sociolaboral, han estat els encarregats de fer les presentacions.

En aquestes ponències s’han explicat projectes com la Formació Professional Dual, el Fòrum TRiCS, els Premis Recerca, el Mòdul de Plàstics o el Programa Acredita’t, entre d’altres. Cada un dels nou projectes presentats per l’AEQT han estat acompanyats d’un vídeo explicatiu per part dels altres participants dels esmentats projectes entre els quals hi han destacat el Departament d’Ensenyament, la Universitat Rovira i Virgili (URV)o els centres formatius que imparteixen la formació professional.

El PPA de l’AEQT ha tancat així un any molt prolífic, el qual ha combinat temàtiques que eren demandades pels panelistes amb altres temes d’actualitat absoluta. Així, el Panell ha debatut aquest 2016 temes com la competitivitat i el futur del sector a Tarragona, l’estat del fons marí al nostre litoral, el registre del càncer a la província o els episodis de torxes que van succeir a l’estiu, però sempre des d’un punt de vista crític i constructiu, un estímul de millora que el panell treballa constantment amb l’Associació.

La reunió d’aquesta setmana ha servit també per acomiadar dos dels membres més antics del panell: Pilar Guionet i Rafael Campaña. Per la pròpia idiosincràsia del PPA, aquest relleva els seus membres de manera contínua, afavorint així que hi hagi rotació entre els seus membres i que diferents persones del Camp de Tarragona puguin participar d’aquest espai de debat.

El Panel Públic Assessor (PPA) de l’Associació Química Empresarial de Tarragona (AEQT) és un instrument de trobada i comunicació entre la societat civil i el sector químic del territori. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: