Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Premis Emprèn impulsaran 15 projectes nous al Camp i l'Ebre

La dotació total dels premis és de 35.000 euros

Foto de família dels quinze guanyadors dels Premis Emprèn 2016, a l'escenari de l'Auditori Diputació. Foto de família dels quinze guanyadors dels Premis Emprèn 2016, a l'escenari de l'Auditori Diputació. CEDIDA.
Empreses Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Desembre 2016 11:24

Quinze projectes empresarials del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han estat reconeguts en els quarts Premis Emprèn, que convoca anualment la Diputació de Tarragona per fomentar l’esperit emprenedor i la innovació amb la creació de noves empreses.

Entre els projectes premiats hi ha 'Mediteranean Sake', basat en l’elaboració de sake japonès a partir d’arròs del Delta de l’Ebre;  'Prokey Drinks', una beguda probiòtica a base de kèfir d’aigua; Estudi Nua SCP, d’arquitectura i disseny, i EP!, una empresa de gestió de projectes i formacions en temes socials i de salut, a més de deu projectes més que han obtingut un reconeixement.

Durant l’acte de lliurament de guardons, celebrat divendres a l’Auditori Diputació, es va presentar el llibre'Emprendre i innovar', que recull experiències d’anteriors premiats. L’acte també va incloure la conferència del director de l'acceleradora d'empreses start-up Wayra, Julián Vinué.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: