Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Transitos Marítimos de Tarragona rep el premi a l’empresa més activa en la projecció exterior del Port

Els altres premiats han estat la Confraria de Pescadors de Tarragona, els autocars Nika, Repsol i Fernando Abaroa Domínguez

Imatge de l'acte de lliurament dels premis APPORTT. Imatge de l'acte de lliurament dels premis APPORTT. CEDIDA
Empreses Redacció Infocamp
Divendres, 16 Desembre 2016 09:29

L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) ha fet entrega, en la seva XIV edició, a Transitos Marítimos de Tarragona (TMT) per ser l’empresa més activa en la projecció exterior del Port de Tarragona. S’ha destacat la seva trajectòria internacional i la ferma aposta per fomentar l’activitat comercial del Port de la ciutat.

La Confraria de Pescadors de Tarragona ha estat qui ha rebut el premi d’innovació i emprenedoria per el seu gran esforç amb les vedes i la conservació del mitjà marí. Com a professionalitat i especial dedicació s’ha atorgat el premi a Autocares Nika, S.L, valorant la seva professionalitat i entrega envers les necessitats diverses de qualsevol tipus i la seva inestimable col·laboració mantinguda sempre amb la ciutat de Tarragona i el seu Port.

Repsol, al haver desenvolupat i implementat a les seves instal·lacions del Port el sistema anomenat HEADS, que permet la detecció d’hidrocarburs en superfícies aquàtiques d’una manera automàtica, continuada, precisa i amb anticipació, ha destacat per la seva qualitat i sostenibilitat. Finalment, l’últim premiat ha estat Fernando Abaroa Domínguez amb un premi especial per la seva professionalitat i entrega envers les necessitats diverses de qualsevol tipus i la col·laboració mantinguda amb APPORTT.

Premis APPORTT

L’Agrupació per a la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) vol reconèixer la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços dins del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona.

L’actuació a través de la seva activitat i treball així com els projectes, accions i estratègies que destaquen pel seu caràcter innovador, originalitat i la seva projecció i lideratge, fa que aquests premis reconeguin l’esforç i meritòria tasca en la feina diària a favor dels treballs que es desenvolupen dins l’àmbit del Port.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: