Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lliurats els premis AEST d’ensenyament industrial a l’Institut Pere Martell

Dos alumnes del centre s’han endut el premi als millors expedients acadèmics i professionals

Premiats i participants de l'Institut Pere Martell als Premis AEST Premiats i participants de l'Institut Pere Martell als Premis AEST INS PERE MARTELL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 14 Desembre 2017 18:58

Els premis AEST que atorga l’Associació d’Empreses de Serveis de Tarragona ha celebrat la 8a edició a l’Institut Pere Martell amb dos alumnes guardonats. El certamen premia els millors expedients acadèmics i professionals de l’alumnat de CFGS de Mecatrònica Industrial i CFGM de Manteniment electromecànic, alhora que dóna difusió a aquests tipus d’ensenyament industrial. Entre alumnes del centre, membres del món industrial i empresarial del territori i representants de les empreses associades, l’esdeveniment ha tingut una participació molt positiva.

La guanyadora del certamen en la modalitat de CFGM de Manteniment electromecànic ha estat l’alumna Verònica Noguera Moreno. En la modalitat de CFS de Mecatrònica Industrial ha guanyat l’alumne Rabie El Hadaf, i com a finalistes Miguel Angel Rodenas i Manuel Rodas. Aquest any com a novetat, l’esdeveniment ha incorporat xerrades i debats per potenciar la motivació dels alumnes i orientar-los en el seu futur professional, així com una taula rodona en què han participat exalumnes que ja s’han integrat en el món laboral.

El director de l’Institut Pere Martell, Àngel L. Miguel remarca la importància de la col·laboració entre el sector empresarial i la formació professional per la qualificació de l’alumnat. En aquest sentit, l’objectiu del treball conjunt de les dues entitats busca impulsar una nova cultura empresarial i garantir l’existència de persones qualificades al sector professional de la instal•lació i el manteniment per millorar la competitivitat de les empreses.

Publicitat