Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra el primer Taller de Nadal de Sirenes del món

Els nens i nenes han après llegendes sobre les sirenes i tritons del Mediterrani alhora que han entès que el mar no és un abocador d'escombraries

Els nens i nenes del Tallers de Sirenes i Tritons, a punt de llençar-se a la piscina Els nens i nenes del Tallers de Sirenes i Tritons, a punt de llençar-se a la piscina CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Desembre 2017 10:22

Aquest Nadal els nens i nenes de Tarragona i de la resta de la demarcació han pogut gaudir del primer Taller de Nadal de Sirenes celebrat al món, organitzat per Sirenes Mediterranean Academy, amb la col·laboració del Royal Sport Center, un centre esportiu que es caracteritza per tenir una piscina amb una zona de profunditat, ideal per a un Taller de Sirenes i Tritons.

Han estat tres dies -27, 28 i 29 de desembre- on els nens i nenes han après origen, llegendes i històries de sirenes i tritons, tant les que van néixer al mar Mediterrani com en altres mars i cultures del món. També han entès que és treball de tots mantenir net el nostre planeta terra, i que el mar no és un abocador d'escombraries. La canalla també ha après a identificar els contaminants que abunden més a l'aigua i les seves conseqüències en la flora i fauna marina. Han dibuixat mamífers marins que viuen al Mediterrani i han entès quines són les seves característiques més importants. Durant el tallers, els alumnes han treballat amb materials reciclats trobats en una platja.

Però el moment més esperat ha estat quan tot el que han après en la classe ho han pogut practicar a la piscina. Vestits amb una aleta que imita la fantàstica cua d'aquests éssers mitològics, han pogut nedar com una Sirena i Tritó, han imitat el moviment de mamífers marins, i han buscat tresors amagats. En resum, des de Sirenes Mediterranenan Academy conclouen que el taller ha resultat una mescla de "diversió, educació i esport d'una forma màgica i única, i molt tarragonina".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: