Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vuit escoles de Cambrils uneixen les veus en la cantata 'La comèdia del gall'

L’espectacle es portarà a terme aquest dimarts 15 de maig, a les 11h, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils

Imatge d'arxiu de la cantata, a càrrec d'alumnes de 3r de Primària de Cambrils Imatge d'arxiu de la cantata, a càrrec d'alumnes de 3r de Primària de Cambrils CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 14 Mai 2018 18:19

Els alumnes de 3r de primària de les set escoles de Cambrils i una escola de Vinyols i els Arcs interpretaran la cantata 'La comèdia del gall' demà dimarts, 15 de maig, a les 11 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. Els nens i nenes cantaran acompanyats pel professorat i alumnat de l’Escola Municipal de Música de Cambrils en un espectacle enriquit amb la narració del conte a càrrec dels i les alumnes del Taller de Teatre del Col·legi Vidal i Barraquer. Aquesta és la quarta edició del projecte impulsat i coordinat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, a través de l’Escola Municipal de Música.

'La comèdia del gall' és la història d’un gall jove, l’Espinguet, una faula on els animals representen actituds humanes, sota l’aparença d’unes cançons divertides i despreocupades. La història del gall ens alerta contra la vanitat i l’adulació.

Tal com diu el director de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Francesc Sanchez, “les faules actuen com a mirall de les actituds i sentiments de les persones, les moralines que ens proporcionen ens conviden a la reflexió. I, sens dubte, la música és el millor dels mitjans que disposem per fer arribar al pensament aquestes emocions tan humanes”.

La professora Anna Amigó és la coordinadora del projecte; mentre que la direcció musical ha anat a càrrec de Reyes Gil; la direcció escènica, de Rosa Òdena, i l’arranjament musical, de Marcel Pascual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: