Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les llars d'infants municipals de l'Arrabassada i Bonavista passaran a ser de gestió directa

L'acord del plenari serà l’últim pas perquè les nou llars d’infants de titularitat municipal siguin gestionades amb recursos propis

Imatge d'arxiu de la llar d'infants municipal de Bonavista en una visita de l'alcalde Ballesteros Imatge d'arxiu de la llar d'infants municipal de Bonavista en una visita de l'alcalde Ballesteros CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Mai 2018 21:15

La Comissió Informativa i de Seguiment d'Educació de l'Ajuntament de Tarragona ha donat aquest dimecres llum verda al projecte perquè les llars d'infants de titularitat municipal de Bonavista i l'Arrabassada passin, a partir del curs vinent, a ser de gestió directa. L'acord ha de ser aprovat a la sessió del plenari d'aquest divendres.

Aquestes dues llars d’infants han estat sempre gestionades de forma indirecta, en concret per la Fundació Santa Tecla, i aquest estiu venç el contracte d’externalització. Actualment, cadascuna de les llars compta amb 5 grups de 0 a 36 mesos i ofereix 74 places.

D'aquesta manera, amb el vist-i-plau del plenari, les nou llars d'infants municipals ja seran, a partir del curs escolar 2018 - 2019, de gestió directa. Les llars del Ninot i la Taronja han funcionat amb aquests paràmetres des de la seva creació, a principis dels anys 80, mentre que altres cinc centres educatius (Cèsar August, El Miracle, El Serrallo, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador) estan gestionats directament per l'Ajuntament des d’aquest curs 2017 - 2018.

El conseller d’Educació, Francesc Roca, ha remarcat que una gestió directa de les nou llars d’infants municipals “permetrà treballar per a un millor projecte educatiu de ciutat de 0 a 3 anys, entenent les llars d’infants com una eina de cohesió social, que fomenti la igualtat d’oportunitats i promogui l’èxit educatiu. La gestió directa unificada també permet un millor aprofitament dels recursos municipals, sent tant o més eficaços o eficients que fins ara”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: