Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen amb normalitat les proves de Selectivitat uns 3.200 estudiants de la demarcació

Són 320 alumnes més que l'any passat / Hi ha 19 tribunals arreu de la demarcació, dos més que l'any anterior

Una alumna fent l'examen de castellà a la selectivitat Una alumna fent l'examen de castellà a la selectivitat SÍLVIA JARDÍ / ACN
Ensenyament ACN
Dimarts, 12 Juny 2018 11:38

Un total de 3.201 joves han començat aquest dimarts les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Són 320 alumnes més que l'any passat, una xifra que representa un increment del 10% de matriculats. L'examen de Llengua castellana i literatura ha estat el primer que han fet els alumnes, que minuts abans d'entrar a l'aula encara donaven una darrera ullada als apunts.

Al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV), un cop passats els nervis de la primera prova, els alumnes han sortit més alliberats i amb la sensació general que l'examen ha estat assequible. En aquesta ocasió, la universitat ha habilitat un espai de descans per als joves. Les proves se celebraran fins dijous en un total de 19 tribunals arreu de la demarcació, dos més que l'any passat, un a Tarragona i un altre a Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: