Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Pompeu Fabra de Reus finalitza el projecte Erasmus amb cinc països

L'escola tanca després de dos cursos el projecte Erasmus+ 3,2,1 Action!, que ha treballat l'aprenentatge de l'anglès a través del teatre

Professorat de l'escoles participants en el projecte Erasmus+ 3,2,1 Action!, a l'Escola Pompeu Fabra Professorat de l'escoles participants en el projecte Erasmus+ 3,2,1 Action!, a l'Escola Pompeu Fabra CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Juliol 2018 10:39

L’Escola Pompeu Fabra de Reus va realitzar la setmana passada l’última trobada amb els mestres coordinadors de totes les escoles (Romania, Bulgària, República Txeca, Polònia i Itàlia) amb les quals van dur a terme durant dos cursos el projecte ERASMUS+, 3, 2, 1 Action!.

Durant la trobada, es va tancar el projecte i es va escriure la memòria final. Han estat dos cursos on el projecte 3,2,1 Action! ha treballat l’aprenentatge de la llengua anglesa a través del teatre i per tant, poder representar, entre d’altres activitats, dues obres teatrals, 'La Cinderella' i 'It’s Fariy Tale News' de forma conjunta amb alumnes de totes les escoles participants. A més, professors i alumnes de l'escola reunsenca han pogut viatjar als cinc països i permetre l’intercanvi cultural, omplir de significat la comunicació en llengua anglesa i alhora enriquir-los d’experiències.

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: