Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’exrector Francesc Xavier Grau, nou secretari d’Universitats i Recerca

L'organisme depenent del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat és responsable del foment de la recerca i la innovació i la seva projecció internacional

L'exrector de la URV, Francesc Xavier Grau, -a l'esquerra de la imatge- en una imatge d'arxiu L'exrector de la URV, Francesc Xavier Grau, -a l'esquerra de la imatge- en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Juliol 2018 17:35

Francesc Xavier Grau, rector de la URV entre 2006 i 2014, és el nou responsable de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, segons ha aprovat el Govern, el dimarts 3 de juliol. Aquesta secretaria general depèn del Departament d’Empresa i Coneixement i té les funcions de planificar i executar les polítiques en matèria d’universitats i recerca, dirigir la consolidació del sistema universitari català a l’espai europeu d’educació superior i vetllar pel foment de la recerca i la innovació a Catalunya i per la seva projecció internacional, entre d’altres.

Grau substitueix en el càrrec Arcadi Navarro. Tindrà sota el seu comandament la Direcció General d’Universitats, la Direcció General de Recerca, la Secretaria General del Consell Interuniversitari de Catalunya, l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

L'exrector és doctor en Química Industrial i professor de Mecànica de Fluids al Departament d’Enginyeria Mecànica a la URV. També és el director de la Càtedra Universitat i Regió del Coneixement i ocupa també el càrrec de vicepresident primer de la Xarxa Vives d’Universitats, des de febrer de 2016.

Durant la seva etapa com a rector de la URV, va ocupar els càrrecs de president de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) entre 2011 i 2013, membre de la Comissió Permanent (2010-2014) i primer vicepresident (2013-2014) de la Conferència de Rectors d’Universitat (CRUE). També ha estat director acadèmic de la Global University Network for Innovation (GUNI) entre 2014 i 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: