Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La rectora de la URV vol consultar la comunitat universitària sobre les obres al Campus Catalunya

El projecte, iniciat en el mandat del seu antecessor, està pensat per acollir la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia

La rectora de la URV, María José Figueras, davant l'edifici del Rectorat, en una imatge d'arxiu La rectora de la URV, María José Figueras, davant l'edifici del Rectorat, en una imatge d'arxiu ARXIU / ACN
Ensenyament ACN
Divendres, 20 Juliol 2018 07:08

La rectora de la Universitat Rovira i Virgili, María José Figueras, ha manifestat aquest dijous la seva voluntat de consultar la comunitat universitària per revisar l'abast del projecte de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, en construcció al Campus Catalunya. Les obres es van iniciar al març, amb l'anterior rector, Josep Anton Ferré, al càrrec. En el consell de govern de la URV d'aquest dijous s'ha aprovat iniciar les obres de condicionament del vell edifici que acull ara aquesta facultat, al Campus Sescelades, on es milloraran bàsicament els serveis. Figueras està disposada a repensar el projecte, un fet que no atura la construcció, i contrastar com es veu el projecte dins de la comunitat i per abordar quina és la garantia de finançament.

Les tres primeres fases de la construcció les assumeix la URV, amb un cost d'uns 7 milions d'euros. Amb tot, la quarta fase ve condicionada per 3,5 milions d'euros de la Generalitat. Es pot consultar la informació i els plànols de l'edifici de la facultat en construcció al mateix centre actual i al CRAI del campus Catalunya.

El consell de govern de la URV ha aprovat també el manteniment dels preus de la matrícula i les taxes respecte del curs passat. A més, es mantenen també les beques Equitat i les opcions de fraccionar el pagament. En la mateixa línia, s'ha aprovat el reconeixement d'un crèdit per als estudiants que siguin delegats de curs i la modificació de la normativa de matrícula de grau i màster per agilitzar el procés de matrícula dels estudiants, sobretot pel que fa a l'aportació de documentació. D'altra banda, també s'ha donat llum verda a l'oferta d'ocupació pública de PDI, subjecta a la disponibilitat de pressupost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: