Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Normalització Lingüística a Reus organitza dos tallers de comunicació

Durant el mes d’octubre i novembre es podran realitzar dos tallers de 20 hores cadascun amb un preu reduït

Les inscripcions es poden fer al Centre de Normalització Lingüística els dimarts de 9 a 14 h o els dimarts o dijous de 17 a 18.30 h Les inscripcions es poden fer al Centre de Normalització Lingüística els dimarts de 9 a 14 h o els dimarts o dijous de 17 a 18.30 h CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Octubre 2018 09:56

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) ha començat aquest mes d’octubre a Reus 18 cursos presencials i 6 en línia amb el Parla.cat que han donat cabuda a més de 430 aprenents de català. A més, a causa de la gran demanda, a l’octubre començarà un nou Bàsic 1 per a persones que havien quedat en llista d’espera. Ara bé, per ampliar la seva oferta formativa el CNL oferirà també tallers pràctics per treballar determinades habilitats, i aquesta tardor organitza els tallers ‘Parlar en públic’ i ‘Comunicacions administratives’.

El taller ‘Parlar en públic’ es farà els dilluns i dimecres de 19 a 21 h del 15 d’octubre al 14 de novembre i estarà adreçat a persones que parlen en català però que se senten insegures a l’hora de parlar en públic en una reunió de la feina, de l’escola, en una assemblea, en un acte... Serà un curs pràctic i s’hi aprendrà el que és essencial, més enllà del contingut, per comunicar de forma eficaç: la postura, la gesticulació, l’entonació, la manera d’evitar tics lingüístics, trucs per connectar amb el públic, cortesia lingüística.

L’altre taller, el de ‘Comunicacions administratives’, s’adreça a persones que treballen a l’Administració pública, col•laboren activament en una entitat, són personal administratiu d’una empresa o voldrien treballar en feines d’aquest tipus. L’objectiu serà aconseguir que les comunicacions administratives siguin correctes i sobretot eficaces. Aquest taller serà els dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 h del 16 d’octubre al 20 de novembre.

En tots dos casos, els tallers tenen 20 hores de durada. El preu de la inscripció és de 33,68 euros i hi ha reduccions importants si l’alumnat està a l’atur, té família nombrosa o família monoparental, és pensionista o té una discapacitat reconeguda.

Per inscriure-s’hi, cal anar al Centre de Normalització Lingüística (Mas Vilanova, c. de l’Àliga de Reus, 1, 43205) els dimarts al matí de 9 a 14 h o els dimarts o dijous de 17 a 18.30 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: