Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament del Vendrell, en contra del decret de menjadors escolars d’Ensenyament

El decret de menjadors escolars afavoreix l’entrada de l’empresa privada als centres educatius i incentiva el negoci amb els menjadors d’escoles públiques

Ple de l'Ajuntament del Vendrell celebrat el passat 27 de novembre Ple de l'Ajuntament del Vendrell celebrat el passat 27 de novembre CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 03 Desembre 2018 17:34

El ple celebrat dimarts a l’Ajuntament del Vendrell va debatre una moció que demanava l’aturada de l’actual proposta de decret sobre menjadors escolars públics del Departament d’Ensenyament. La moció va ser impulsada pel grup municipal Som Poble-CUP-PA amb el suport de la Ballaruga, l’entitat formada per les AMPA del Vendrell, i va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.

La moció sorgeix d’una demanda de la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya) i del col•lectiu SOS Menjador, amb l’objectiu d’obrir un nou cicle de debat amb la comunitat educativa per tal de crear consensuadament un nou marc regulatiu integral de l’espai del migdia.

A més, a la moció es demana que es tingui en compte la previsió de personal de suport per a poder treballar una inclusió real amb tots els alumnes que ho necessitin, i el retorn del temps del migdia als instituts. Així com la revisió de la normativa aplicable a les contractacions del tercer sector, que afavoreixin a l’autogestió o la gestió de proximitat.

L’esborrany del decret de menjadors pretén deixar fora la participació activa de les associacions de mares i pares d’alumnes del model de menjador escolar, i no garanteix l’atenció als alumnes amb necessitats educatives específiques.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: