Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Facultat de Turisme de Vila-seca acollirà la X Olimpíada de Geografia

La fase local tindrà lloc el dijous dia 14 de març a la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca

L’objectiu és premiar els estudiants que demostrin un millor coneixement dels continguts de la matèria de Geografia de Batxillerat i promoure l’interès pels estudis universitaris de geografia L’objectiu és premiar els estudiants que demostrin un millor coneixement dels continguts de la matèria de Geografia de Batxillerat i promoure l’interès pels estudis universitaris de geografia ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Març 2019 19:19

El Col·legi de Geògrafs, Facultat de Turisme i Geografia i Departament de Geografia organitza la X Olimpíada de Geografia. La Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca de la URV acollirà la fase local el proper dijous 14 de març, a partir de les 09:30h.

L’Olimpíada de Geografia és un concurs organitzat pel Col·legi de Geògrafs. L’objectiu és premiar els estudiants que demostrin un millor coneixement dels continguts de la matèria de Geografia de Batxillerat i, d’aquesta manera, promoure l’interès pels estudis universitaris de geografia, a la vegada que s’estableixen sinergies entre la universitat i els centres de secundària.

Enguany arriba la desena edició i serà la setena ocasió que se celebra al Districte Universitari de Tarragona. Aquesta fase local està organitzada pel Departament de Geografia de la URV, la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i el Col·legi de Geògrafs a Catalunya.

L’Olimpíada de Geografia consta de dues fases. La primera fase, o fase local, es realitza a nivell de Districte Universitari. La segona fase, o fase estatal, es realitza a nivell del conjunt de l'Estat espanyol.

Vila-seca acull la fase local

A la Facultat de Turisme i Geografia de la URV s'organitza la fase local o de districte universitari. Participen els alumnes de batxillerat matriculats a l'assignatura de Geografia en aquest curs 2018-19. A les 10 h. realitzen la prova escrita, i a les 11,30 h. assisteixen a sessions informatives sobre els estudis universitaris de Geografia i les sortides professionals. A continuació es lliuren els premis als primers classificats i al centre amb una millor nota de conjunt. El primer alumne classificat d’aquesta fase té matrícula gratuïta al primer curs de grau a la URV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: