Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Convoquen el concurs literari 'AMA' per a alumnes d'ESO

Les obres tindran com a tema principal "L'amistat" i es poden presentar fins el 2 de maig / El premi és la publicació d'un llibre que contindrà les obres guanyadores i els treballs finalistes de les dues categories

Imatge del cartell del Premi Literari "AMA" Imatge del cartell del Premi Literari "AMA" CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 23 abril 2019 08:30

L'associació tarragonina Etcètera ha convocat el concurs literari 'AMA' que estiguin cursant estudis de Primer i Segon cicle d'ESO a qualsevol centre educatiu de Catalunya. S'estableixen dues categories; una per alumnes de 1er i 2n d'ESO; i una altra per alumnes de 3er i 4rt d'ESO. L'obra que es presenti -en català o en castellà- haurà de ser original i inèdita i no premiada en cap altre concurs. 

Cada obra haurà de tenir com a tema principal "L'amistat" com a valor humà. Els treballs presentats hauran de ser escrits digitalment, el format serà A4, amb espaiat 1,5, lletra tipus Arial i mida 12. L'obra presentada tindrà una extensió mínima de 2 pàgines i màxma de 6. Les obres s'hauran de presentar en format digital Word i en dos arxius per separat. En un primer document h haurà només l'obra i cap dada de l'autor o autora, de manera que el nom del document haurà de ser el títol de l'obra. En un segon document, que es titularà "PLICA" i el títol de l'obra, hi constaran les dades de la persona que es presenta: nom, cognoms, adreça, número de telèfon, correu electrònic i nom del centre educatiu on estudia i curs que realitza. 

El termini de presentació de les obres acabarà el dia 2 de maig de 2019 i hauran de ser enviades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El jurat del premi 'AMA' estarà format per estudiants de BAT de diferents centres d'ensenyament i per membres de la junta de l'associació Etcètera. El nom dels membres del jurat i el seu veredicte, que serà inapel·lable, es donarà a conèixer oficialment durant l'acte que contindrà les obres guanyadores i els treballs finalistes de les dues categories convocades.

El premis

El premi d'aquest concurs és la publicació d'un llibre que contindrà les obres guanyadores i els treballs finalistes de les dues categories convocades.

Els guanyadors/es de cada categoria, la de 1er i 2n d'ESO i la de 3r i 4rt d'ESO, rebran un exemplar del llibre i un val de compra a La Fira Centre Comercial de Reus per un import de 100 euros. Els finalistes de les dues categories també rebran un exemplar del llibre. En ambdós casos, guanyadors i finalistes, rebran també un diploma acreditatiu de la seva participació amb el seu nom.

L'acte de lliurament del Premi Literari "AMA" tindrà lloc dissabte 8 de juny de 2019 en un lloc per determinar que es comunicarà a tots i a totes les participants per correu electrònic i, en el cas dels guanyadors/es i finalistes, per telèfon. 

Els treballs que no siguin premiats ni finalistes seran eliminats un cop es conegui el veredicte del jurat en l'acte de lliurament dels premis.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: