Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La música en família torna a l'Escola de Música de Cambrils aquesta tardor

L'activitat, a càrrec de la professora Toti Bolart, s'adreça a infants d'entre 3 mesos i 3 anys acompanyats d'una persona adulta

Imatge d'arxiu de l'Escola Municipal de Música de Cambrils Imatge d'arxiu de l'Escola Municipal de Música de Cambrils ARXIU / EMMC
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Octubre 2022 18:26

L'Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) torna a oferir aquest curs tallers de música en família per a infants d'entre 3 mesos i 3 anys acompanyats d'una persona adulta, preferiblement la mare o el pare.

El taller impartit per la professora Toti Bolart es realitzarà setmanalment a l'Escola de Música (passeig Albert, s/n) en horari de tarda (de 16:15 a 17:15 hores) en dos grups: els dilluns pels infants que no caminen i els dijous pels infants que ja caminen amb seguretat. El preu per les sis sessions és de 60 euros.

El taller es portarà a terme sempre que hi hagi un nombre mínim de 4 alumnes acompanyats d'una persona adulta. En cas de bessons, una persona adulta per cada nen o nena. Les places s'adjudicaran i es confirmaran per ordre de preinscripció.

Les inscripcions pels tallers de tardor es van obrir el dia 1 d'octubre a aquest enllaç. Per a més informació es pot contactar amb l'EMMC a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o el telèfon 977 36 81 02 (l'horari d'atenció telefònica és de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores).

Horaris dels tallers de tardor 2022 

Dilluns 17 i 24 d'octubre i 7, 14, 21 i 28 d'octubre. Infants que no caminen.

Dijous 20 i 27 d'octubre i 3, 10, 17 i 24 de novembre. Infants que caminen amb seguretat.

L'etapa dels 0 als 3 anys és una etapa intrínsecament musical. Els infants neixen amb una predisposició a la música que veiem en els primers anys de vida reflectida en el seu interès i atenció, la recerca del so en els diferents objectes i la producció de vocalitzacions. Els infants entenen la música, la reben com un element lúdic que els aporta benestar i alhora constitueix una base fonamental, en el seu desenvolupament físic, mental i emocional.

Als tallers de música en família els pares i mares descobriran amb els seus fills i filles jocs de falda, cançons, balls i sons que podran fer servir en el dia a dia i que reforçaran el seu vincle afectiu.

Els tallers de música en família són un dels projectes que complementen l'activitat docent de l'Escola Municipal de Música de Cambrils per obrir nous espais de confluència amb la ciutadania, aprofitar aquest recurs educatiu de primer ordre, donar a conèixer els ensenyaments que s'imparteixen, arribar a les persones que no són usuàries del centre i, en definitiva, acostar la música a la població en general. L'escola també ofereix concerts i xerrades i promou iniciatives adreçades a altres col·lectius com la gent gran.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: