Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Primera activitat a Torredembarra del Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès

Es tracta d’una sessió, dirigida a entitats, de Tallers per la Llengua que tindrà lloc a Cal Maiam, aquest dijous a partir de les 17 h

La  sessió, dirigida a entitats, de Tallers per la Llengua que tindrà lloc a Cal Maiam (a la imatge), aquest dijous a partir de les 17h La sessió, dirigida a entitats, de Tallers per la Llengua que tindrà lloc a Cal Maiam (a la imatge), aquest dijous a partir de les 17h ANNA F. / ARXIU / AJ. DE TORREDEMBARRA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 01 Desembre 2022 12:42

Torredembarra durà a terme, aquest dijous 1 de desembre, la primera activitat del Pla d’actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Es tracta d’una sessió, dirigida a entitats, de Tallers per la Llengua que tindrà lloc a Cal Maiam, a partir de les 17 h, per practicar l’assertivitat lingüística i poder mantenir l’ús del català en el dia a dia. També es comptarà amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona, Lourdes Malgrat, per conversar sobre les actuacions que podrien sorgir entre les entitats per millorar l’ús del català a Torredembarra.

L’Ajuntament de Torredembarra va signar el 9 de juny passat l’adhesió al Pla d’actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès. Aquest pla és pioner a Catalunya i esdevé prova pilot dels objectius del Pacte Nacional per la Llengua, que són: incrementar els nivells de coneixement col·lectiu de la llengua, facilitar al màxim el seu ús en tots els sectors, tot parant especial atenció als àmbits més rellevants en què té menys presència, així com potenciar l'adopció del català entre les persones que no el tenen com a llengua de partida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: