Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Universitats no estudiarà el trasllat de la Facultat d'Educació de la URV fins d'aquí a uns anys

El conseller Nadal participa en el nomenament de Josep Poblet com a president del Consell Social de la URV

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, i el nou president del Consell Social de la URV, Josep Poblet, signen l'acta en la presa de possessió del nou president El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, i el nou president del Consell Social de la URV, Josep Poblet, signen l'acta en la presa de possessió del nou president ARNAU MARTÍNEZ - NEUS BERTOLA / ACN
Ensenyament ACN
Dilluns, 16 Gener 2023 14:33

El conseller d'Universitats i Recerca, Joaquim Nadal, ha descartat que actualment el departament es pugui plantejar la construcció d'un nou edifici per a la Facultat d'Educació i Psicologia de la URV. Nadal s'ha reunit de manera informal amb els degans de les facultats del Campus Sescelades i ha apuntat que caldrà esperar "dos o tres anys" per "parlar d'enfocar un nou edifici". El conseller ha reconegut que el projecte tindrà un cost "considerable", però ha assenyalat que hi ha terrenys i un avantprojecte que "es pot convertir" en projecte executiu. Nadal ha acompanyat a Josep Poblet en la presa de possessió com a nou president del Consell Social de la URV. Poblet ha remarcat cal actualitzar el pla estratègic de l'ens i donar-lo a conèixer.

El conseller Nadal ha vinculat el trasllat de la Facultat d'Educació i Psicologia a un nou edifici a l'increment del pressupost del departament, que es farà "a poc a poc". Si es disposen dels recursos, es dissenyarà un pla d'equipaments i infraestructures perquè cal "actualitzar-los", però abans, ha insistit, cal dotar de recursos humans les universitats perquè hi ha "concentració" de professors associats.

Poblet, nou president del Consell Social

Josep Poblet, en el seu primer discurs com a president del Consell Social de la URV, ha lamentat que l'organisme és "poc conegut" i ha defensat que cal "esperonar" la societat per apropar-la a la universitat. Poblet ha remarcat que cal reflexionar sobre l'estructura, l'organització, la docència, els serveis o els recursos humans.

El rector de la URV, Josep Pallarès, ha destacat que el nou president del Consell Social donarà un "nou impuls". El conseller Joaquim Nadal ha destacat de Poblet que, com ell, prové del municipalisme, com a exalcalde de Vila-seca.

El nou president agafa el relleu de Josep Pedrol, traspassat durant la pandèmia. El rector de la URV ha reconegut que s'ha viscut una situació "atípica" durant el temps que Joan Enric Carreras va ocupar el lloc de manera interina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: