Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els futurs universitaris podran conèixer la URV aquest divendres

Les Jornades de Portes Obertes s'adrecen a l'alumnat de secundària i les famílies perquè coneguin els estudis, les instal·lacions i l'experiència d'estudiar a la Universitat

Assistents a la Jornada de Portes Obertes del curs 2021-22, al laboratori de la Facultat de Química Assistents a la Jornada de Portes Obertes del curs 2021-22, al laboratori de la Facultat de Química URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 24 Febrer 2023 07:43

Escollir estudis i universitat és un punt d’inflexió per a l’alumnat de batxillerat i dels cicles formatius de grau superior que volen cursar un grau. Per això la Universitat Rovira i Virgili (URV) ha programat dues Jornades de Portes Obertes perquè coneguin de prop els estudis de grau, els equipaments i les activitats d’extensió universitària de què podran gaudir com a estudiants d’aquesta universitat. Les portes obertes seran aquest divendres 24 de febrer, de 17 a 21 h, i dissabte 22 d’abril, de 10 a 14 h. Cal inscriure’s prèviament al web de la Jornada de Portes Obertes.

Informació sobre els graus i recorregut per les instal·lacions

El professorat dels graus explicarà com s’organitzen els ensenyaments, quines sortides professionals tenen i quin tipus de pràctiques i d’estades internacionals poden fer els futurs alumnes. Estudiants i exestudiants de la Universitat seran els encarregats d’explicar l’experiència d’estudiar a la URV. D’aquesta manera, els assistents podran resoldre amb professorat i estudiants tots els dubtes que tinguin.

També podran fer un recorregut pels equipaments que tindran a l’abast com a estudiants, com ara les aules, els laboratoris i el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació, i conèixer les activitats de la vida universitària.

Sessió específica sobre la preinscripció i les beques

Paral·lelament a les portes obertes presencials, l’equip d’orientació universitària de la URV farà una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal tenir en compte per estudiar un grau: la preinscripció universitària, com és l’assignació de places i quines beques i ajuts poden obtenir els estudiants de primer de grau. També donaran a conèixer els serveis a disposició dels estudiants per aprofitar l’etapa universitària tant dins com fora de les aules.

Inscripcions

Per assistir a les Jornades de Portes Obertes de la URV cal registrar-se prèviament a través del web, on cal escollir els graus que interessa conèixer. 24 hores abans de la jornada, les persones inscrites rebran un codi QR que hauran de mostrar a l’entrada

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: