Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prades dona el tret de sortida a la festa de Carnaval

Els actes començaran aquest dijous i finalitzaran el dimarts, dia 28

Vista del municipi de Prades Vista del municipi de Prades CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 23 Febrer 2017 11:54


El municipi de Prades ja ho té tot enllestit per la gran festa de Carnaval d’aquest any. Els actes començaran aquesta tarda amb una gitanada infantil pels carrers del poble. Tot seguit, hi haurà un berenar a càrrec de l’Ampa.

No obstant això, la festa grossa arribarà el dissabte, 25 de febrer. A les 20.00 h serà l’hora de la Gran Rua de carrosses per tots els carrers de la vila amb l’acompanyament d’una batucada que anirà animant el recorregut. Un cop acabada, a les 21.30 h, es donarà pa amb tomàquet a tots els participants de la rua, al centre cívic. Finalment, la nit acabarà amb un gran ball a càrrec de l’orquestra Tangara i una festa jove.

Al dia següent, el 26, tindrà lloc al centre cívic, a les 17.00 h, un espectacle infantil amb Deparranda. Per últim, els actes finalitzaran el diumenge amb una arrossada popular, la lectura del testament del rei Carnestoltes i l’animació d’Albert Vinyes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: