Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'escenari cobra vida amb Jarabe de Palo

Pau Donés i la seva banda ofereixen al públic del FIM de Cambrils un concert proper, fresc i emotiu on van repassar 20 anys de trajectòria

Jarabe de Palo, ahir, al FIM de Cambrils Jarabe de Palo, ahir, al FIM de Cambrils M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Josep Cartanyà
Divendres, 11 Agost 2017 16:21

Jarabe de Palo va presentar ahir el concert de la gira '50 palos' al Festival Internacional de Música (FIM) de Cambrils. Amb un format sobri i senzill, el grup de Pau Donés va celebrar 20 anys i 50 del seu líder amb cançons nues i punyents a la vegada, transmetent emoció i malenconia. La banda va interpretar sobretot cançons del primer disc, amb algunes de l'últim disc '50 palos', a més dels èxits d'altres àlbums.

Moltes de les mirades estaven posades en la figura del Pau, que es va mostrar proper i satisfet d'estar dalt de l'escenari, sens dubte, la millor medicina contra la malaltia amb la que està lluitant. No calien gaires paraules. Les cançons parlaven per sí mateixes i el públic va respondre amb complicitat. Hi va haver un moment més emotiu, en què en Pau va quedar il·luminat per interpretar 'Humo', la cançó de l'últim treball que representa un cant a la vida en els moments més delicats. 

Les cançons es succeïen en una nit freda - de temperatura- amb petit canvis d'il·luminació per interpretar 'Dicen', 'Tiempo', 'Depende', 'Estamos prohibidos', 'Bonito' i 'Hoy no estoy, entre altres. Pau Donés va saber trencar les emocions contingudes explicant anècdotes amb les quals va despertar somriures i rialles de tot el públic  que va comprobar el bon sentit de l'humor del cantant català.

Les cançons de tota la carrera de Jarabe de Palo són temes que formen part de les nostres vides, d'altres moments, però portades a l'actualitat amb la idea d'interpretar-les en un ambient més íntim i directe. El grup va continuar amb 'Que bueno' bo', 'Me gusta como eres', 'Agua', 'Completo incompleto', 'El lado oscuro', passant per una versió allargada de 'La flaca', possiblement el tema més emblemàtic de la banda i que va servir per presentar els músics que la formen.

Després acomiadar-se del públic, Pau Donés i els músics tornaven a l'escenari per interpretar dos grans temes als bisos, 'Tú me haces sonreir' y 'Grita', amb els quals es tancava una entranyable nit de concert.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: