Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concert solidari a Vila-seca en benefici d'una escola de Rwanda

El concert de la Durham University Orchestral Society procedent (Regne Unit) tindrà lloc aquest divendres 23 de març, a les 21h, a l'Auditori Josep Carreras

La Durham University Orchestral Society, procedent del Regne Unit, compta amb més de 50 anys d'història La Durham University Orchestral Society, procedent del Regne Unit, compta amb més de 50 anys d'història DURHAM MUSIC
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 22 Març 2018 18:39

Aquest divendres 23 de març a les 21.00 h, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acollirà un concert solidari a benefici d'una escola de Rwanda. Organitzat per la Delegació de Missions de l'Arquebisbat de Tarragona, el concert anirà a càrrec de la Durham University Orchestral Society procedent del Regne Unit, que compta amb més de 50 anys d'història. Formada per una orquestra simfònica i una de cambra està formada només per estudiants i és l'agrupació musical líder de totes les universitats angleses. Ha tocat a Venècia, Praga, Berlín i Madrid.

El benefici del concert anirà destinat a un projecte social missioner, l'equipament de 9 aules per a l'escola d'educació infantil i primària a Kampanga, a Rwanda. Aquesta iniciativa sorgeix del desig d'intentar pal·liar les necessitats de la població i contribuir al desenvolupament socioeconòmic mitjançant la millora del nivell d'educació dels infants d'aquesta regió. A la regió només existeixen dos centres escolars, allunyats entre si.

El concert, també, serà un homenatge a Mn. Josep Cabayol, prevere diocesà i missioner, que ha estat 40 anys lliurant la seva vida als més necessitats de Rwanda i El Congo.

Per a tots aquells que no puguin assistir al concert i igualment vulguin col•laborar-hi, ho podran fer a través de la fila zero, ingressant la seva aportació en un dels números de compte següents: ES42 0182 8366 5602 0007 3988 (BBVA) o ES76 2100 0272 3701 0109 3007 (CaixaBank).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: