Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Manu Guix presenta el seu disc 'Després de tot' a l’Auditori Josep Carreras

El concert tindrà lloc el proper divendres 6 d'abril, a les 21h, a l'auditori de Vila-seca

Manu Guix Manu Guix CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dimecres, 04 abril 2018 10:54

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presentarà el seu últim disc 'Després de tot', el proper divendres 6 d’abril, a les 21.00 h, l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Es tracta d’una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay, Beyoncé entre d’altres).

Manu Guix amb el seu piano, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual, per primera vegada hi suma un quartet de vent que aporta una potència que promet un directe realment espectacular tant al disc com als concerts en directe.

Amb 'Després de tot', Manu Guix és consolida com un dels grans intèrprets i compositors del nostre país. Un disc ple de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses que s’ha fet aquest any en el panorama català. D’aquesta manera, l’artista mostra la seva versatilitat tant en la seva vessant creativa com interpretativa.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: