Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Sala Trono presenta l’espectacle ‘Pescando en el aire’

La peça de dansa contemporània s’inspira en l’obra de l’antipoeta xilè Nicanor Parra

Imatge de l'assaig d'una escena de l'espectacle de dansa contemporània 'Pescando en el aire', inspirat en l'obra de l'"antipoeta" xilè Nicanor Parra Imatge de l'assaig d'una escena de l'espectacle de dansa contemporània 'Pescando en el aire', inspirat en l'obra de l'"antipoeta" xilè Nicanor Parra JÚLIA ESTIVILL
Espectacles Júlia Estivill
Dijous, 26 abril 2018 16:23

Arantxa Sagardoy i Alfredo Bravo, directors i coreògrafs de ‘Pescando en el aire’, tornen als escenaris de Tarragona després de quatre anys. L’estrena del seu nou espectacle de dansa contemporània serà aquest divendres 27 d'abril, a les 20:30h, i comptarà amb dues funcions més, el dissabte 28 a la mateixa hora i diumenge 29, a les 18:30h.

La creació de l’espectacle ha estat concebuda per a ser representat a la sala Trono-Armanyà, amb el públic situat en les quatre bandes d’aquest espai, això permetrà a l’espectador poder observar la dansa des de ben a prop. Un total de vuit ballarins participaran en les diferents escenes que componen l’obra. D’aquest, sis són ballarins professionals amb una amplia trajectòria mentre que les dues restants, per primera vegada, són alumnes de l’escola que s’obren pas al món professional.

‘Pescando en el aire’ s’inspira en l’antipoeta xilè Nicanor Parra representant dos poemes complets de l’autor i diversos extractes d’altres poemes que han seleccionat Sargadoy i Bravo. L’espectacle té una durada d’una hora i està format per un total de vuit escenes. Els poemes que conformen l’obra són de temàtiques molt diverses, algunes d’elles són l’ecologia, el desamor i fins i tot el futbol i també ho és la música que els acompanya d’on destaca l’electrònica i la clàssica amb un quartet de corda. Amb aquesta barreja d’elements es vol mostrar que “hi ha humor en la seva poesia i volem entrar en aquest matís” ha explicat Bravo.

Per últim, Alfredo Bravo, ha volgut remarcar que el fet que disposin de tres dies per a poder fer l’espectacle “farà créixer la peça” perquè normalment un espectacle de dansa contemporània no té l’oportunitat de representar una mateixa obra en un mateix lloc més d’un dia. Així doncs, el públic podrà gaudir de la peça fins al diumenge 29 coincidint amb la celebració del Dia internacional de la dansa.

Les entrades per a assistir a aquest espectacle es poden adquirir a través de Tarragona Explore.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: