Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els instruments de joguina prendran dissabte el Teatre Principal

El grup 2princesesbarbudes presenta aquest dissabte 12 de maig l'espectacle musical 'Sempre de vacances' a Valls

El grup 2princesesbarbudes presentarà aquest dissabte l'espectacle musical 'Sempre de vacances' a Valls El grup 2princesesbarbudes presentarà aquest dissabte l'espectacle musical 'Sempre de vacances' a Valls AJ. DE VALLS
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 11 Mai 2018 16:34

El Teatre Principal de Valls ofereix aquest dissabte 12 de maig, a les 18:00h, un divertit espectacle musical, 'Sempre de vacances', amb instruments de joguina pel grup 2princesesbarbudes. 

2princesesbarbudes és una formació musical integrada per Marc Marcé i Helena Casas fent ritmes pop per a tota la família amb instruments de joguina, com unes guitarres roses, unes maraques-granota i unes trompetes plasticoses. Quan l’Helena -músic de Pomada, Conxita, Angelina i Els Moderns i il·lustradora- i el Marc -músic i tècnic de so- treballen plegats són aquestes 2princesesbarbudes, un grup de música pop que ha esdevingut un referent per al públic familiar. Els acompanyaran en aquest espectacle els músics Marc Poch i Toni Vilaprinyó.

A principis de març arriben a casa nostra les orenetes i s'hi estaran fins a finals de setembre. Les 2princesesbarbudes expliquen la vida d’aquests ocellets en el disc 'Sempre de vacances'. Est tracta d’onze cançons de composició pròpia que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis. En forma de simpàtic documental ornitològic, a l'escenari hi trobareu quatre divertides orenetes barbudes que es retroben després de la migració per fer un concert amb instruments de joguina i ritmes pop.

La formació ha actuat al festivals com el del Mil·lenni a Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa, La Mostra d’Igualada, L'Acustiqueta de Figueres, el Dia Minimúsica a Barcelona, els Petits camaleons a Sant Cugat del Vallès, el Festivalot-Festival de Música en Família de Girona, l'Aphonica de Banyoles, així com a molts teatres i sales d'arreu de Catalunya. Han editat 3 discs: 'Cançons i rimetes', 'Encilopèdia baixeta de la nit' i 'Sempre de vacances', i n'han fet adaptacions al castellà, al francès i a l'euskera.

L’any 2008 participaren en el disc 'Musiquetes per la Bressola' amb la cançó 'La Pastoreta’. A la tardor de 2011 presentaren el disc 'Cançons i rimetes', una revisió minimalista i pop de cançons tradicionals catalanes. L'espectalcle s'estrenà a La Mostra d’Igualada a l'abril del 2012. Després, a la tardor de 2013, presentaren el disc 'Enciclopèdia baixeta de la nit', un llibre-disc amb 13 composicions 100% barbudes al voltant de la nit.

L'espectacle es va estrenar a la Fira Mediterrània de Manresa a l'octubre del 2014. Uns mesos després, en presentaren l'adaptació a l'eusquera 'Gaueko entziklopedia koxkorra' a la Durangoko Azoka. Al desembre de 2015 presentaren el disc 'Sempre de vacances', també en format de llibre-disc, amb 11 composicions pròpies sobre les orenetes. L'espectacle s'estrenà al Mercat de Música Viva de Vic el setembre del 2016. Durant el 2017 presentaren i estrenaren l'adaptació al castellà 'Siempre vacaciones' a la Red de Teatros de la Comunidad de Madrid.

Les localitats es poden adquirir les 24 hores al web www.ticketea.com, al telefon 902 044 226, i a les taquilles del Teatre Principal cada dimecres a la tarda, cada divendres al matí i també una hora abans de la funció, és a dir, a partir de les 17h del proper dissabte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: