Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls reviurà el naixement de la Biblioteca Popular

Amb motiu del centenari, un muntatge audiovisual i teatral recrearà dissabte l’origen del temple de la cultura coincidint amb ‘La Nit dels Museus’

Imatge actual de la Biblioteca Popular de Valls Imatge actual de la Biblioteca Popular de Valls JOSEP CARTANYÀ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 18 Mai 2018 12:34

Valls es vesteix de gala per commemorar el naixement de la seva centenària Biblioteca Popular (1918-2018). El proper dissabte 19 de maig, de 22:30h a 00:00h, coincidint amb 'La Nit dels Museus', és viurà un ambient festiu replet d’activitats: durant la vetllada, la música en viu, la llum i els colors, les animacions teatrals i els vins del territori es donaran la mà per fer del museu una gran festa nocturna.

Al llarg de la nit, al pati de la Biblioteca Popular de Valls es realitzarà una degustació de vins de la DO Tarragona, a més l’espectacle visual tindrà el seu exponent amb la llum i els colors a la façana de l’edifici. La música dixieland amb l'Small River Brass Band també tindrà el seu espai privilegiat. Així mateix, hi haurà animacions teatrals amb personatges d’època i l’obertura de l’exposició commemorativa del Centenari de la Biblioteca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: