Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Última oportunitat per veure 'Al sostre', de Niger Planer, a la Sala Trono

A petició del públic, el muntatge que tenia previst finalitzar el dia 20 de maig, s'ha prorrogat fins aquest cap de setmana

Els actors Oriol Grau i Pau Ferran interpreten a Lapo i Loti, dos artistes que van treballar al servei de Miquel Àngel a la capella Sixtina Els actors Oriol Grau i Pau Ferran interpreten a Lapo i Loti, dos artistes que van treballar al servei de Miquel Àngel a la capella Sixtina ALBERT RUÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 16:49

El passat 10 de maig s'estrenava la darrera producció de la Sala Trono-Armanyà de Tarragona, 'Al sostre', escrita pel mític actor de la sèrie 'Els joves', Nigel Planer.

Els actors Oriol Grau i Pau Ferran, dirigits per l'Israel Solà, interpreten a Lapo i Loti, dos artistes que van treballar al servei de Miquel Àngel a la capella Sixtina. La història explica com el geni els acomiada per poder-se apropiar dels elogis de les pintures del sostre i relata el pla dels dos personatges per venjar-se per haver-los deixat sense feina. Finalment tot canvia en veure com Miquel Àngel ha acabat la pintura.

L'obra va ser produïda en anglès fa deu anys, i ara ha estat traduïda per Francis Humble, el mateix traductor de la sèrie en què va participar Planer.

A petició del públic, el muntatge, que tenia previst finalitzar el dia 20 de maig, s'ha prorrogat una setmana més, fins al dia 27. La Sala Trono ja té a la venda a la seva pàgina web les entrades per a les funcions del divendres 25, dissabte 26 i diumenge 27. Després d'aquestes representacions l'espectacle ja no es podrà prorrogar més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: