Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Música d'autor, aquest dissabte a la Capsa de Música de Tarragona

Sen Drago i Lyne Martin & Miguel Zanón actuaran aquest dissabte 19 de maig, a les 19h

La músic i compositora d'Altafulla Lyne Martin actuarà aqueste dissabte, acompanyada de Miguel Zanón La músic i compositora d'Altafulla Lyne Martin actuarà aqueste dissabte, acompanyada de Miguel Zanón XUS FOTOLAB
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Mai 2018 08:44

Programar músiques sovint difícils de sentir a la nostra ciutat és una de les eines que l’Associació de Música de Tarragona (aMt) desplega any darrer any. Oferir un espai per les músiques minoritàries i reivindicar el nostre patrimoni creatiu, tot just en un nou cicle anomenat 'Música D’Autor' i que en aquesta primera entrega, convida un músic de les Terres de l’Ebre i un del Camp de Tarragona, per junts oferir-nos una tarda plena de bellesa a la Capsa de Música. Serà aquest dissabte 19 de maig, a les 19h, per 5 euros.

Sen Drago, el cantant d’Amposta ens presentarà un petit espectacle amb molta força on es crearà en directe la música el ritme i les veus, que ens portaran a compartir aquest projecte autobiogràfic. Amb la seva guitarra, el seu looper i la seva veu esquinçada s’alliberarà d’aquestes cadenes que l’han fet presoner durant tants anys.

Lynne Martin, músic i compositora nascuda a Altafulla, on es va criar en un entorn musical molt ric, variat i ple de vivències i aventures en el bar musical Faristol. La seva carrera musical comença aquí i des de llavors ha participat en diferents projectes que l'han ajudat a solidificar les seves composicions en estils diversos. Durant més de 10 anys va ser la frontwoman i compositora de la banda barcelonina Poet In Process. La banda publica el seu primer disc 'Free Way' en 2005 i és llançat a nivell internacional, donant com a conseqüència la seva gira Europea amb la banda internacional anglesa Muse. Posteriorment telonean a bandes del nivell de Stereophonics, Albert Hammond Jr. i Ok Go i s'estableixen com una de les bandes amb més projecció en l'escena nacional. Aconsegueixen formar part de 'Catalan Music' permetent-los fer gira per Estats Units en diversos festivals com el “Canadian Music Week” (CMW) i el “South by South West (SXSW). Cuatro cançons de 'Free Way' són escollides per la dissenyadora de moda Carolina Herrera NY com la seva música principal a la pàgina web de CHNY. Quatre cançons més són seleccionades també per formar part de la banda sonora de la sèrie nacional 'Qüestió de Sexe'.

Finalment, i potser el fet més destacable, la cançó 'Why' del mateix album va formar part de la banda sonora de la pel·lícula de Guillermo del Toro, 'Hell Boy II' (‘40). La cançó va ser descrita per part de la crítica com “una cançó plena d'esperança i llum”.La banda llança el seu segon disc 'Long Estafi no See' en 2011 girant a nivell nacional ininterrompudament durant pràcticament 3 anys. En 2014 Martin, decideix establir-se a Berlín per consolidar la seva carrera en solitari, recorrent l'ampli circuit de sales i locals de la ciutat durant pràcticament 3 anys. En aquest període comença a formar part també com a baixista i corista de la banda Bastida ('Cormorán' 2018) amb base a Berlín. Durant la seva època berlinesa ha compost per a diverses productores alemanyes alguna cosa que li ha ajudat a perfilar el seu estil personal.

Actualment resideix entre Barcelona i Tarragona i està treballant en el seu disc en solitari amb músics de la zona com Miguel Zanón (Juan Zarppa), Pepe Sáez i Salva Granadero. Les composicions són les experiències recopilades d'aquests dos anys a Berlín i la conseqüent volta a l'origen. L'àlbum inclourà temes en anglès i castellà (i expressen les vivències des d'un prisma subjectiu, els amors i desamors més viscerals i les emocions més primitives.)

Les entrades es poden adquirir a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: