Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Recta final del festival Altacústic 2018

Xarim Aresté, Harrisson Ford Fiesta, Nyandú, Judit Neddermann, Henry and The Waiter i The Unfinished Sympathy tanquen aquest dissabte el festival d'Altafulla

Judit Neddermann estrenarà aquest dissabte a Altafulla nou format amb el disc 'Nua' Judit Neddermann estrenarà aquest dissabte a Altafulla nou format amb el disc 'Nua' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Juliol 2018 09:54

El festival Altacústic d’Altafulla encara aquest dissabte 21 de juliol la seva recta final d'una edició que enguany ha servit per celebrar cinc anys. Per aquest motiu, s'ha convidat, entre altres, artistes que havien actuat en anteriors edicions del cicle. Una d'elles és Judit Neddermann, que estrenarà aquest dissabte a Altafulla nou format amb el disc 'Nua'. El grup Nyandú també avançarà avui a l'Altacústic temes del seu tercer treball.

L'edició de la consolidació

La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha destacat també l’esforç que fa l’Ajuntament d’Altafulla perquè tots els concerts del festival siguin gratuïts, amb la clara voluntat "d’apropar la cultura i la música a la ciutadania en un marc incomparable com la Vila Closa". Castellarnau també ha subratllat la consolidació del festival com a plataforma per a grups joves i emergents, i també, ha remarcat l’espai de restauració que s’habilitarà com en la passada edició a l’entorn del Castell.

Per la seva banda, el director artístitc de l'Altacústic, Kike Colmenar, ha subratllat que el festival manté el seu caràcter "independent" i que es caracteritza per programar propostes de qualitat, descobrir artistes emergents i tot plegat sense perdre la proximitat amb el públic. De fet, una de les artistes participants, Olga Pes, ha reconegut que els músics que participen a l'Altacústic saben que se'ls tractarà amb respecte i "amb carinyo" i que l'ambient que es crea en els escenaris de la Vila Closa d'Altafulla "ens dona molta adrenalina als músics per continuar amb ganes de fer coses".

L’organització repeteix els escenaris de l’any passat com la plaça de l’Església, la plaça del Pou i l’Escenari de la Placeta. Colmenar ha anunciat que enguany, com a novetat, aquest dissabte 21 de juliol, serà el primer cop en què es programaran dos concerts simultanis en dos espais diferents (Judit Neddermann i Harrison Ford Fiesta), amb l'objectiu que el públic es reparteixi en un festival que no vol ser massificat.

Última jornada de l'Altacústic. Concerts i espais 

XARIM ARESTÉ - PRESENTA: POLINÈSIES

Dissabte 21 juliol 20:00 / Escenari Placeta

JUDIT NEDDERMANN - PRESENTA: “NUA”

Dissabte 21 juliol 21:00 / Escenari Església

HARRISON FORD FIESTA - PRESENTA: LA FÊTE

Dissabte 21 juliol 21:30 / Escenari Pou

NYANDÚ - PRESENTA NOUS TEMES DEL NOU DISC

Dissabte 21 juliol 22:30 / Escenari Pou

HENRY AND THE WAITER (Frankfurt)

Dissabte 21 juliol 22:30 / Escenari Església

THE UNFINISHED SYMPATHY - PRESENTA: IT’S A CRUSH

Dissabte 21 juliol 23:45 / Escenari Pou

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: