Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Auditori Josep Carreras finalitza amb jazz la seva temporada de primavera

El cantant Anthus presentarà, aquest divendres 8 de juny, el seu treball 'Calidoscòpic' a l'escenari de Vila-seca

El grup de Jazz del cantant Anthus presentarà aquest divendres el seu treball 'Calidoscòpic' a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca El grup de Jazz del cantant Anthus presentarà aquest divendres el seu treball 'Calidoscòpic' a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 07 Juny 2018 08:30

La programació de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca arriba al seu punt i final amb el concert del cantant Anthus que presentarà el seu treball 'Calidoscòpic', el proper divendres 8 de juny, a les 21.00 h. La veu d’Anthus anirà acompanyada del trompetista Pol Padrós, el pianista Max Villavecchia, el contrabaixista Manel Fortià i el bateria Ramón Díaz.

Cantant, arranjador i compositor, Anthus està considerat per la critica musical com “El crooner del Jazz Mediterrani” i s’ha consolidat en els darrers anys com una de les millors veus masculines del jazz del país. Nascut a Sicília, format a Irlanda i descobert a Catalunya, Anthus publica el seu tercer àlbum d’estudi, “Calidoscòpic”, un disc en què s’endinsa en el jazz contemporani fusionant-lo amb sons del Mediterrani, entre altres estils, i fent gala d’una impressionant tècnica de “scat".

Calidoscòpic ha estat nominat al Millor Disc de l’Any i Anthus al Millor Artista Revelació als Premis Enderrock 2017, i és que, Calidoscòpic, és l’obra més autobiogràfica d’Anthus, un treball que destil•la eclecticisme: tot un món de sons tamisats pel seu particular calidoscopi.

Cal recordar que les entrades es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: