Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vermut musical solidari a la pèrgola del Serrallo

L'objectiu del vermut solidari, que es farà aquest diumenge, és donar suport econòmic a la investigació d'un fàrmac contra l'Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa

Imatge d'arxiu del Feel Vermut solidari fet al barri del Serrallo de Tarragona Imatge d'arxiu del Feel Vermut solidari fet al barri del Serrallo de Tarragona AFATARRAGONA
Espectacles Redacció Infocamp
Dissabte, 16 Juny 2018 15:17

Aquest diumenge 17 de juny, d’11 a 14 hores, a la pèrgola del Serrallo es farà el Vermut musical solidari de la Fundació Privada Pineda a favor del projecte Julia’s, una iniciativa de 'Fes Somriure', l’escola solidària de Pineda. Aquest projecte neix a Pineda el setembre de 2017 arran de la situació de la Júlia, una alumna de primària que pateix Atàxia de Friedreich, una malaltia degenerativa que actualment no té cura.

L’objectiu d’aquest projecte és doble, d’una banda, donar suport econòmicament a la investigació d’un fàrmac contra la malaltia mitjançant la Fundació STOP-FA, associació sense ànim de lucre que té el suport dels mateixos pacients, els seus familiars i amics i, a més, compta amb el suport del grup PortSolidari del Port de Tarragona en aquest esdeveniment a Tarragona. El segon objectiu del projecte és contribuir a la construcció d'una aula multidisciplinar dins l'escola Pineda per a l'atenció de les alumnes amb necessitats educatives especials.

Altres propostes culturals

Aquesta no serà la única proposta cultural al Port. També es pot contemplar en el vestíbul del Teatret del Serrallo, l’exposició ‘Parèntesis ()’ d’Aleix Antillach-Leix, una proposta que sorgeix d’una vivència personal d’altíssima càrrega emocional i existencial, d’un període de doble acompanyament: la benvinguda al fill i la pèrdua de la mare. El resultat és una col·lecció d’una desena de làmines, i una quinzena de peces tridimensionals. Per a visitar l’exposició, cal concertar hora a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o tel. 637883972. L’entrada és lliure.

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica 'Compartint la mar amb... els Jocs del Mediterrani', en l’horari habitual del museu, amb entrada lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: