Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El 'Concert Mediterràniament' obre dimecres els actes de Sant Joan a Tarragona

El concert de Ramon Mirabet, Love of Lesbian i Buhos dona el tret de sortida a un Sant Joan que retorna al Mercat i s'estrena als barris

El cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, al concert de l'any passat al Festival Internacional de Música de Cambrils El cantant de Love of Lesbian, Santi Balmes, al concert de l'any passat al Festival Internacional de Música de Cambrils M.ÀNGELS BLADÉ
Espectacles Redacció Infocamp
Dimarts, 19 Juny 2018 22:01

Aquest dimecres 20 de juny, a partir de les 20h, a l'avinguda Vidal i Barraquer, tindrà lloc el 'Concert Mediterràniament', patrocinat per Estrella Damm, que comptarà amb les actuacions de Ramon Mirabet, Love of Lesbian i Buhos. El concert dona el tret de sortida als actes de la setmana de Sant Joan a Tarragona, en què el foc, la música i els castells seran un any més els protagonistes de la celebració.

Com a novetat d’enguany, s’amplia la programació i tal com explica la consellera de Festes, Begoña Floria, “Sant Joan arriba amb més força que mai i amb bones notícies, ja que recuperem la plaça Corsini després de dotze anys” i ha afegit “continuem aplicant el criteri que ja ha funcionat amb altres activitats culturals i hem obert la programació a les propostes de les entitats, així aquest any hi participen 15 entitats de la ciutat”.

Revetlla a la plaça del Mercat i Correfoc infantil a Torreforta

El dia 23 de juny destaca l’arribada de la Flama del Canigó, amb la qual s’encendrà la foguera de Sant Joan, i també la Cercavila de Foc, que començarà a la plaça de la Mitja Lluna i acabarà a la plaça Corsini. En el marc de la celebració de la Nit de Sant Joan, hi haurà diverses revetlles a la ciutat. L’Associació de Veïns del Port celebrarà la festa a la plaça dels Carros, mentre que els Xiquets de Tarragona ho faran a la plaça dels Àngels. A les 00.30 h començarà la Revetlla de Sant Joan a la plaça Corsini amb l’orquestra Tremendos, que amenitzaran la festa amb un ampli repertori de versions. El 30 de juny, Torreforta acollirà una nova activitat de foc, el Correfoc infantil que començarà a la plaça de l’Església amb la participació del Ball de Diables infantil, el Drac Petit i el Bou Petit.

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) també s’encarregarà del concert d’Obeses del 22 de juny, a la Capsa de Música de la Tabacalera, on presentaran el seu nou disc 'Fills de les estrelles'.

El torn dels castells serà el 24 de juny al vespre amb la tradicional diada castellera de Sant Joan, amb l’actuació de les colles locals: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: