Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El FITT comença amb les entrades exhaurides per a dos dels espectacles

‘Cosas que se olvidan fácilmente’ de Xavier Bobés i ‘Vaig ser pròsper’ de la companyia Projecte Ingenu són els dos cartells que han exhaurit les entrades 

Actors i actrius de 'Vaig ser pròsper' un dels dos espectacles que ha exhaurit les seves entrades Actors i actrius de 'Vaig ser pròsper' un dels dos espectacles que ha exhaurit les seves entrades FITT
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 12 Juliol 2018 19:05

Aquesta nit arrenca la cinquena edició del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT) i ho fa amb cartells d'entrades exhaurides per ‘Cosas que se olvidan fácilmente’, de Xavier Bobés, i ‘Vaig ser pròsper’, de la companyia Projecte Ingenu, dirigida per Marc Chornet. Veient com ha anat la venda d’entrades, els organitzadors del FITT estan intentant programar una nova funció de ‘Vaig ser pròsper’ a la Sala Trono-Armanyà.

El FIIT comença avui a les 21:30 hores, al teatre Tarragona, amb ‘Crimen y telón’ de Ron Lalá. Aquesta companyia de teatre contemporani, procedent de Madrid, ha produït 7 espectacles propis i ha fet més de 1.500 funcions a 16 països. L'any 2016 Ron Lalá va rebre el premi Max al millor musical i el 2016 el premi Max a la millor empresa de teatre privat.

Divendres, dissabte i diumenge tindran lloc les 11 funcions de ‘Cosas que se olvidan fácilmente’, una experiència que permetrà a l'espectador, mitjançant el teatre d'objectes, aprofundir en la memòria i transformar els records.

Els dies 14 i 15 a les 22 h el FITT presenta al teatre Magatzem l'estrena a l'Estat espanyol de la producció argentina ‘Mi hijo sólo camina un poco más lento’, d'Ivor Martinic, amb direcció de Roberto Cacace, una joia teatral en la línia de ‘El loco y la camisa’, l'espectacle revelació del FITT 2013.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: