Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Altacústic oferirà els concerts de dos grups alemanys gràcies a la plataforma Gigmit

Marie Chain (Berlín), amb una insondable subtilesa al piano per gaudir aquest divendres 20 de juliol / El dissabte 21, les cançons que uneixen l’indie i l’electro pop, d'Henry and The Waiter (Frankfurt)

Marie Chain (Berlín) actuarà aquest divendres 20 de juliol, a les 22:30h, a l'Escenari Església de l'Atacústic Marie Chain (Berlín) actuarà aquest divendres 20 de juliol, a les 22:30h, a l'Escenari Església de l'Atacústic ALTACÚSTIC
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Juliol 2018 18:22

L’Altacústic 2018 incorpora dos nous grups a l’elenc musical que, durant els dies 19, 20 i 21 de juliol, omplirà de música de la vila Closa. Les dues noves incorporacions obren l’espectre d’origen dels grups participants, amb incorporacions que arriben des de Berlín i Frankfurt, gràcies a la col·laboració del festival amb la plataforma internacional Gigmit.

Les dues formacions musicals que s’afegeixen al programa són Marie Chain (Berlín) i Henry and The Waiter (Frankfurt), que actuaran -respectivament- el divendres 20 i el dissabte 21, a les 22:30 hores, a l’Escenari Església. Les dues actuacions s’afegeixen al programa d’un festival que, enguany, arriba a la 5a edició incorporant actuacions d’alguns dels artistes que han rebut més bona acollida per part del públic en ocasions precedents i també noves incorporacions que, com sempre, cerquen escoltar música de grups innovadors en racons especials i plens d’història.

Les dues propostes

Marie Chain, des de molt jove, va caure en l'aroma de la música, el so del piano de cua i les profunditats del soul i el blues. En viatges educatius a Nova York, Londres i Barcelona, van refinar la seva barreja d'estils. Amb el pas del temps, es van afegir els teclats electrònics afilats, acabant amb els cops de coure de l'ànima, el procés de maduració. Tot depèn de la combinació correcta.

Influït per l'interès musical de la seva família, Henrik inicia el seu viatge musical a Erfurt (Alemanya), on comença a cultivar la inclinació per a diferents gèneres musicals, des del rock fins a la música indie. La pràctica de diferents instruments, com el baix i el saxofon, s’uneix a la seva veu i destresa amb la guitarra i, ben aviat, els bons comentaris sobre la seva veu i la necessitat de compondre música i escriure lletres aconsegueixen que, finalment, Henrik organitzi la seva pròpia banda, que destaca per la barreja d'indie i electro pop, combinats amb guitarres, ritmes electrònics i lletres melancòliques i energètiques. El concert a Altafulla d'Henry and The Waiter oferirà música reflexiva, però que, al mateix temps, irradia de vida.

Gigmit, una plataforma internacional que dóna suport a la música

La visita de grups d’àmbit internacional a l’Altacústic 2018 és possible gràcies a la col·laboració entre el festival i plataforma Gigmit, que s’encarrega de la gestió d'esdeveniments i booking management per a professionals de la música del directe.

Gigmit és un punt de trobada entre les bandes i festivals i sales de concerts. Gràcies a l’actuació d’aquesta plataforma, les bandes tenen l'oportunitat d'arribar de forma directa als bookers de festivals i locals que necessiten grups, mentre que per als bookers no només és una eina per trobar bandes, també els serveix com a eina de gestió per a tot el procés de contractació.

Podeu consultar el programa del festival a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: